ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fată în vârstă de 15 ani care dispăruse de câteva zile în Ann Arbor, Michigan, a fost găsită moartă luni, a anunțat poliția, conform ABC News.

Adriana Davidson a fost dată dispărută sâmbătă la biroul șerifului din comitatul Washtenaw. Ulterior, biroul șerifului a găsit cadavrul ei luni, pe terenul liceului Pioneer High School din Ann Arbor, unde a fost văzută ultima dată.

"Știm că există o mulțime de întrebări fără răspuns, precum și o mulțime de dezinformări despre moartea Adrianei Davidson care sunt împărtășite pe rețelele de socializare", a declarat poliția din Ann Arbor într-un comunicat.
 
"Familia și comunitatea merită răspunsuri, iar noi vom fi transparenți în legătură cu ceea ce s-a întâmplat pe măsură ce ancheta noastră se desfășoară."

Poliția a declarat că nu caută niciun suspect și că se pare că Davidson era singură când a murit.

Nu există nicio amenințare la adresa comunității.

Cauza și modul în care a murit sunt în așteptarea rezultatelor autopsiei, care a fost finalizată marți.
 
În ziua în care a murit, fata de 15 ani le-a spus părinților că nu se simte bine. Familia ei a povestit că aceasta a spus că starea ei nu este bună, de când a ajuns la școală și tocmai din acest motiv, a plecat, relatează Observator.
 
Imaginile de pe camerele de supraveghere ar fi arătat-o pe Adriana întorcându-se la școală după-amiaza, dar nu a fost văzută intrând în clădire. Și în acel moment familia ei a spus că nu a mai răspuns la mesaje.