ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două surori au murit la doar câteva zile diferență, iar familia lor îndurerată plănuiește acum să le înmormânteze pe fete împreună, relatează Mirror.

Shaunie, mama a două fete, în vârstă de 26 de ani, a murit subit pe 12 februarie, iar sora ei, Shavanna, în vârstă de 21 de ani, a împărtășit online, o săptămână mai târziu, durerea pricinuită de pierderea "gemenei" sale.

Acum, rudele devastate au dezvăluit că și Shavanna a murit vineri.

Prietenii lui Shaunie și Shavanna au declarat că aceasta a fost "cea mai proastă veste pe care o poate primi o familie", în timp ce donațiile au început să curgă pentru a ajuta la plata aranjamentelor funerare ale surorilor.

Mary McGovern, care organizează strângerea de fonduri, a scris pe site-ul de crowdfunding GoFundMe: "Familia a luat decizia de a organiza înmormântarea ambelor fete împreună, ceea ce, în cea mai grea perioadă din viața lor, va fi dificil și din punct de vedere financiar.

"Odihniți-vă ușor, fetelor, sperăm să aveți cele mai bune paturi în ceruri pentru totdeauna #26 #21."

La doar câteva zile după moartea surorii sale, Shavanna le-a spus prietenilor de pe Facebook că se lupta cu o durere inimaginabilă.

Ea a spus: "Trec prin cel mai rău lucru prin care aș putea trece, îmi lipsește atât de mult sora mea geamănă."

La sfârșitul săptămânii, vestea morții Shavannei a stârnit o avalanșă de omagii aduse ambelor surori.

Postând pe Facebook, un membru al familiei a scris că are "inima frântă".

Ea a spus: "De ce am pierdut din nou o altă soră, nici măcar câteva săptămâni mai târziu, amândouă ați fost luate de lângă noi prea curând.

"Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna și îmi veți lipsi amândouă, chiar nu-mi vine să cred că am pierdut cea mai bună soră din lume".

Un prieten a adăugat: "R.I.P Shavanna & Shaunie. 2 surori plecate... în decurs de 3 săptămâni, indiferent de ce s-a întâmplat... Amândouă ar trebui să fiți încă aici.

"Ați avut toată viața înainte... Viața e nedreaptă uneori. Acum sunteți din nou împreună."

O altă rudă a scris: "Nu-mi vine să cred că ați plecat amândoi în decurs de 3 săptămâni.

"Cel puțin voi sunteți din nou împreună, lipiți unul de celălalt ca întotdeauna! Odihniți-vă ușor, fetelor."

Un alt prieten al perechii a scris: "RIP pentru amândouă, nu meritați să părăsiți această lume atât de repede."

O purtătoare de cuvânt a Poliției scoțiene a confirmat decesele.

Ei au spus: "O femeie în vârstă de 26 de ani a fost găsită moartă în interiorul unui apartament din Granton Medway, Edinburgh, pe 12 februarie 2023.

"O femeie în vârstă de 21 de ani a murit în interiorul unui apartament din Cameron House Avenue, Edinburgh, pe 3 martie 2023.

Un purtător de cuvânt al Crown Office and Procurator Fiscal Service a declarat "Procurorul fiscal a primit un raport în legătură cu moartea unei femei de 26 de ani în Edinburgh la 12 februarie 2023.

"Ancheta privind decesul, sub conducerea Unității scoțiene de investigare a accidentelor mortale (SFIU), este în curs de desfășurare, iar familia va continua să fie ținută la curent în legătură cu orice evoluție semnificativă."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews