ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei mașini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în județul Argeș, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan. Bărbatul de 32 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat, a relatat Știripesurse.

Trei mașini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în județul Argeș, iar un bărbat de 31 de ani a acuzat dureri în piept în urma evenimentului și la scurt timp a murit.

„S-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, în fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetățean bulgar”, a transmis IPJ Argeș.

Polițiștii au mai transmis că, în urma impactului, bărbatul a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din București.

„Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău. La fața locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat”:

Pompierii și polițiștii au intervenit, duminică, la un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în județul Argeș, a scris news.ro.

„La fața locului, echipajul SMURD a identificat o persoană, șofer, în stop cardio-respirator. Nu ar fi fost un incident grav, însă bărbatul respectiv ar fi acuzat dureri în zona pieptului”, a transmis ISU Argeș.

La rândul lor, polițiștii au precizat că trei mașini s-au ciocnit, fiind produse pagube minore.

„Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale chemate la fața locului, însă bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Argeș.

Autoritățile au menționat că bărbatul decedat avea 31 de ani.