ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe percheziții au fost desfășurate joi dimineață în Câmpulung, la o grupare de trafic de persoane. Proxeneții drogau fetele și le ofereau clienților. După ce deveneau dependente, copilele acceptau să se prostitueze ca să își primească doza zilnică. Părinții uneia dintre victime au făcut cunoscută povestea în timpul cercetărilor din cazul Caracal, demascând ce se petrece la Câmpulung.


O mamă din Argeș și-a salvat fiica din mâinile proxeneților după un an în care, singură, a făcut anchetă și a cerut ajutorul polițiștilor degeaba. Racolată din școala generală, copila de 15 ani a fost drogată și vândută. Procurorii au descins în casele traficanților de carne vie abia joi, la mai bine de o lună după cazul de la Caracal. Chiar mama fetei și-a spus povestea în orașul ororilor, sperând că, așa, autoritățile o vor lua în seamă, informează observator.tv.

Disperarea femeii din Câmpulung a început încă de anul trecut. Dar abia după ce autoritățile au început să investigheze cazul Caracal, femeia a mers în orașul ororilor pentru a-și spune povestea. Într-o mărturie dramatică, a rugat autoritățile să-i aresteze și pe traficanții fiicei sale.  „Am depus nenumărate declarații. Avem trei plângeri la DIICOT Pitești, la BCCO pentru trafic de persoane și prostituție, nu am primit niciun răspuns”, a povestit mama.



Dar abia joi, la o lună de când femeia a lansat apelul pentru salvarea fiicei sale, mascații au descins în forță la nouă adrese din Câmpulung. Și au ridicat opt persoane bănuite de trafic de minori. În plasa lor căzuse și copila de 15 ani. 
Fetița, olimpică la franceză, fusese racolată din școala generală prin metoda "lover-boy". Proxeneții o drogau, o băteau și o violau, spun părinții, care timp de un an au încercat singuri s-o salveze. 
 
„Un copil racolat, drogat, cu creierul spălat, la 15 ani. În Câmpulung asta se întâmplă. Nu suntem singurii părinții dar probabil celorlalți părinți le e rușine să spună. Avem trei plângeri la DIICOT. Problemele au apărut în 2018, sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie.Nu am primit niciun răspuns. Atunci am și aflat că se droghează, a spus și cine îi dă drogurile, a fost prinsă de nenumărate ori cu acești indivizi. A fost racolată de la școală. A ajuns cumva dependentă, cerându-i organismul și pentru asta face orice”, a mai spus mama fetei, care este internată, în prezent, într-un centru de urgență.
 
Poliția Câmpulung spune că a primit șapte sesizări din partea familiei și că fata a fost recuperată de către agenți. Dosarul a fost trimis apoi la DIICOT Argeș. În urma perchezițiilor de joi 33 de persoane, printre care și martori, au ajuns la audieri.