Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineața, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție. Procurorii DIICOT și criminaliștii au revenit, luni dimineața, cu un nou mandat pentru a căuta noi probe în locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Oamenii legii percheziționează în continuare casa lui Dincă, dar este posibil să se treacă și la spargerea gropilor acoperite cu beton.
 
În paralel, unchiul Alexandrei Măceșanu, aduce noi acuzații IPJ Olt. Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbește despre dovada complicității conducerii IPJ Olt în „situația răpirii și posibilei omorâri a Alexandrei”.

Iată mesajul postat de Alexandru Cumpănașu:

”DOVADA complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei (Eu sper ca traieste): FISA DE EVENIMENTE OFICIALA A MAI PT ZILELE DE 24, 25, 26 Iulie!!. Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale. Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT - ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h si Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!. Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!”.