ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ies la iveală detalii șocante despre cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă. Reporterii emisiunii „În premieră” au reușit să filmeze cu camera ascunsă un dialog purtat de o jurnalistă sub acoperire chiar cu cuscrul lui Dincă. Bărbatul, care a părut că o place pe  jurnalista deghizată într-o fată simplă, a stat de vorbă relaxat și a făcut declarații uluitoare.  
 

„Ești făcută bine, hai să-ți dau un inel. De unde ești tu, că nu ești de aici? Eu sunt cu ăla implicat, cu Dincă. Băiatul lui cel mare o ținea pe fata mea. Am trei fete în Italia. Trei controale am avut (...) Au zis că sunt fetele moarte și le-a adus ginerele meu la mine în curte. Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat...îl arestează și pe el. M-oi pune, nu m-oi pune, dar îl arestează și pe el. A luat fetele și le-a dus în Italia la produs (...) Dincă mi-a rupt coastele, a amenințat cu cuțitul pe fata mea (...) Faci 200-300 de euro. Luăm mașina, dar fără mine nu plecați în mașină. Ne duce ginerele meu, ne duce ginerele meu. Are 18 ani de când circulă prin Italia. Ne cazează și ieși la produs. Are el italieni, șmecheri mari”, spune cuscrul lui Dincă în înregistrarea cu camera ascunsă.