Ies la iveală detalii șocante despre cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă. Reporterii emisiunii „În premieră” au reușit să filmeze cu camera ascunsă un dialog purtat de o jurnalistă sub acoperire chiar cu cuscrul lui Dincă. Bărbatul, care a părut că o place pe  jurnalista deghizată într-o fată simplă, a stat de vorbă relaxat și a făcut declarații uluitoare.  
 

„Ești făcută bine, hai să-ți dau un inel. De unde ești tu, că nu ești de aici? Eu sunt cu ăla implicat, cu Dincă. Băiatul lui cel mare o ținea pe fata mea. Am trei fete în Italia. Trei controale am avut (...) Au zis că sunt fetele moarte și le-a adus ginerele meu la mine în curte. Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat...îl arestează și pe el. M-oi pune, nu m-oi pune, dar îl arestează și pe el. A luat fetele și le-a dus în Italia la produs (...) Dincă mi-a rupt coastele, a amenințat cu cuțitul pe fata mea (...) Faci 200-300 de euro. Luăm mașina, dar fără mine nu plecați în mașină. Ne duce ginerele meu, ne duce ginerele meu. Are 18 ani de când circulă prin Italia. Ne cazează și ieși la produs. Are el italieni, șmecheri mari”, spune cuscrul lui Dincă în înregistrarea cu camera ascunsă.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews