ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Dincă a ajuns, vineri dimineață, la sediul DIICOT din Capitală, unde anchetatorii efectuează percheziția informatică, anunță Antena3.


Procurorii vor verifica tot ceea ce se află în telefonul lui. Codul de procedură prevede ca această percheziție să se facă în prezența inculpatului. 
Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.
 
La domiciliul fostului mecanic auto din Caracal au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei. DIICOT a anunțat, la sfârșitul lunii septembrie, că procurorii de la structura centrală a direcției au dispus formularea unei cereri de asistență judiciară în materie penală către autoritățile judiciare din Statele Unite, respectiv FBI.
 
Astfel, rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.