ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebra actriță vaccinistă Jamie Lee Curtis, o personalitate obișnuită a podiumurilor de la Hollywood, platformă progresistă a globaliștilor, a postat de curând o fotografie tulburătoare pe contul său de Instagram, postare care a stârnit pe bună dreptate, mai multe controverse. În urma acestora, actrița și-a șters postarea care-i devoala latura dementă, și în care de fapt își lauda mobila din sufragerie:

 

 

Prezentatorul emisiunii de radio Stew Peters a făcut o comparație între Curtis și finanțatorul căzut în dizgrație Jeffrey Epstein, care deținea și el piese de artă explicite și excentrice de natură pedofilă, sado-masochistă și satanistă, care au fost dezvăluite după moartea sa. „De ce are Jamie Lee Curtis o fotografie cu un copil dezbrăcat îndesat într-o valiză pe perete? Vibrații puternice Epstein."

Potrivit FoxNews, personalitatea media David Vance a întrebat dacă Curtis ar putea explica fotografia de pe peretele ei: „Apărătoarea Pfizer Jamie Lee Curtis are o „artă" tulburătoare pe peretele ei. Ea a postat asta în urmă cu câteva zile. Poate ar putea explica de ce îi plac imaginile cu un copil într-o valiză?".

 
Pe de altă parte, Curtis se alătură vedetelor de mucava care au ținut în ultimii doi ani isonul propagandei vacciniste, lăudând restricțiile și încurajând oamenii să ia modelul „responsabil” al marilor actori, precum purtarea „distractivă” a măștii:   
 
S-a pus în același timp în pielea unui cioclu apocaliptic, care „profețea” fanilor săi o moarte tragică dacă aceștia nu vor accepta „capsarea” în masă. 


 Vocile care s-au pronunțat împotriva ei și care au sugerat o posibilă legătură cu Pfizer, nu mint. La fel ca și celelalte vedete de carton, aceasta este sponsorizată de BigPfizer: „Lucruri mari se pregătesc în 2023! Știți cu toții că atunci când mă apuc de un proiect este pentru că reprezintă ceva foarte important pentru mine. Așadar, vă împărtășesc vestea că m-am alăturat @Pfizerinc pentru a vă încuraja pe toți să fiți mai inteligenți cu mine și să cunoașteți Planul Go când vine vorba de #COVID19. ” a scris ea pe Instagram de curând.