ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un rapper în vârstă de 28 de ani a murit în timp ce cânta pe o scenă din Africa de Sud. Imediat, pe rețelele de socializare, au fost aduse omagii lui Costa Titch, al cărui nume real era Constantinos Tsobanoglou, potrivit SkyNews. 

Imaginile difuzate pe rețelele de socializare îl arată cum pare să se împiedice și să cadă la pământ în timpul prestației sale, înainte de a fi ajutat să se ridice.

Starul sud-african a continuat să cânte și și-a terminat piesa câteva secunde mai târziu, înainte de a cădea pentru a doua oară.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, în fața fanilor la Festivalul Ultra Music Festival de la Nasrec Expo Centre din Johannesburg. El a murit ulterior la spital.
 
Într-o postare pe Instagram, familia sa a confirmat decesul și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul lor.

„Moartea a bătut în mod tragic la ușa noastră. Ne-a răpit iubitul nostru fiu, frate și nepot, Constantinos Tsobanoglou (28 de ani), pe care Africa de Sud ajunsese să-l iubească și să-l idolatrizeze sub numele său de scenă „Costa Titch", au scris ei.