ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O adolescentă de 14 ani și-a pierdut viața într-un mod îngrozitor, iar cazul ei a cutremurat o țară întreagă. Natalia a fost găsită înghețată în zăpadă, la Andrychów, o mică localitate în apropiere de Cracovia, după ce a suferit o hemoragie cerebrală masivă. Experții au găsit și semne de hipotermie, dar că aceasta nu a contribuit la decesul copilului, relatează RomâniaTV.

Natalia plecase către școală, ca în fiecare dimineață, însă nu a mai ajuns niciodată la cursuri. Profesorii și colegii ei o așteaptă și acum și speră că, printr-o minune, o vor vedea intrând pe ușa clasei.

În jur de ora 8.15, fata l-a sunat pe tatăl ei și i-a spus că nu se simte bine. ”Tata, e întuneric în fața ochilor mei… Mă simt slăbită. Sunt deja stau întinsă la pământ. Nu știu unde sunt”.
 
Apoi s-a întrerupt apelul și bărbatul nu a mai putut da de fiica lui. A început o căutare disperată a fiicei sale, împreună cu mai mulți prieteni pe drumul către școală parcurs de Natalia în fiecare zi.
 
Adolescenta nu a fost de găsit nicăieri, iar bărbatul a mers la poliție și i-a anunțat dispariția.

Cu toate că trebuia intervenit de urgență, oficialii nu ar fi luat măsuri imediate. O rudă de-ale fetei a spus că în loc să-i localizeze rapid telefonul, poliția a pierdut două ore să facă documentele și l-a interogat pe tatăl ei.

Oamenii legii au început, în cele din urmă, căutările, dar nu ei sunt cei care au găsit-o pe fată, ci un prieten de-ai tatălui său, la cinci ore după dispariție.
 
Adolescenta era moartă în zăpadă, lângă un panou publicitar. Fata avea telefonul în mână și degetul pe tastatură.