ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății din Israel a anunțat marți că au fost raportate cazuri de inflamație cardiacă la bărbații tineri care s-au vaccinat anti-Covid cu serul de la Pfizer. Autoritățile israeliene admit că ar putea exista o legătură între „vaccinul” Covid bazat pe ARN mesager și cazurile de miocardită, informează AlephNews.ro, ScienceMag.org și agenția Reuters

În Israel, între decembrie 2020 și mai 2021 au fost raportate 275 de cazuri de miocardită la mai mult de 5 milioane de persoane vaccinate, a declarat Ministerul Sănătății, citând rezultatele unui studiu condus de trei echipe de experți.

Studiul a constatat că „există o legătură probabilă între administrarea celei de-a doua doze de Pfizer și apariția miocarditei la bărbații cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani”, dar minimizează amploarea fenomenului. Potrivit acestuia, doar 5% dintre cazurile de miocardită au fost grave sau letale. Majoritatea pacienților care au suferit inflamații cardiace au petrecut cel mult patru zile în spital și 95% din cazuri au fost clasificate drept ușoare.

„Vaccinul” Pfizer a determinat reacții adverse și la minori din Statele Unite. Un adolescent de 17 ani din Pennsylvania a suferit o reacție adversă severă în urma vaccinului Pfizer care l-a lăsat cu dificultăți de respirație. Cu această ocazie, s-a aflat că CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA) investighează peste o duzină de rapoarte similare, arată Războiul Informațional

Alex Franks, în vârstă de 17 ani, elev la liceul din Philadelphia, a declarat că a simțit o durere ascuțită în piept la câteva zile după ce a primit a doua doză a serului experimental produs de Pfizer. Tânărul a fost spitalizat și se află sub monitorizare de specialitate. Medicii au descoperit inflamații în jurul inimii lui Frank, o afecțiune cunoscută sub numele de miocardită, aceasta fiind una din reacțiile adverse ale „vaccinului” Covid, de care s-a tot vorbit.
 

CDC a anunțat că investighează în prezent peste o duzină de cazuri de copii care au suferit inflamații cardiace după administrarea serurilor Covid produse de Pfizer si ModeRNA.

„Se investighează miocardita și pericardita la adolescenți sau adulți tineri cu dureri toracice acute, dificultăți de respirație sau palpitații. La populația tânără, astfel de coronariene sunt mai puțin susceptibile de a fi întâlnite”.
 

Circa 18 copii din Connecticut au fost recent spitalizați pentru afecțiuni similare, unul rămânând sub observație în timp ce medicii încep să analizeze posibila legătură între vaccinare și miocardită, relatează canalul WKBT

Nu este încă clar câți copii din SUA au suferit efecte secundare similare, autoritățile continuând să recomande „vaccinarea” și să nu ofere multe informații despre efectele secundare. În unele locuri, se încearcă ocolirea acordului parental, iar minorii sunt momiți cu înghețată, sendvișuri sau alte „recompense” perisabile.