ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul clujean și-a cumpărat o casă cu etaj în Câmpenești, comuna Apahida, în apropiere de Cluj.  Edilul ar urma să folosească vila drept casă de vacanță. Potrivit ziariștilor de la Ziarul Național, Boc ar fi cumpărat casa la insistențele soției sale, Oana Boc, cadru didactic la Facultatea de Litere, UBB, Cluj.

Terenul pe care este construită casa de vacanță a primarului clujean are 1.000 de metri pătrați, iar vila constă în 105 metri pătrați, valorând 115.000 de euro. Ziarul Foaia Transilvană  a declarat, potrivit National.ro, că primarul nu are trecută în declarația de avere niciun credit nou, ceea ce înseamnă că edilul și-a achiziționat casa din banii economisiți.

Întrebat despre achiziționarea casei din Câmpenești, Emil Boc a declarat astfel: „Nu comentez aspecte legate de viața privată” "a fost reacția edilului, care a ridicat semne de întrebare", a comentat Andrei Ștefan de la Ziarul Național.