ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liberalul Cristian Bușoi, aspirant la fotoliul de primar general al Capitalei, are o avere impresionantă la doar 30 și ceva de ani, iar CV-ul său, care îl prezintă drept absolvent de medicină, nu spune un cuvânt dacă e dacă a profesat vreodată sau a fost doar politician, scrie zoso.ro

Declarația de avere a liberalului care are acum cale liberă spre Primăria Capitalei, după scoaterea din cărți a lui Sorin Oprescu și a lui Cristian Popescu Piedone, este mai mult decât impresionantă. Deși, scrie zoso.ro, din ea lipsesc date importante.  Cum ar fi participațiile lui Bușoi la câteva baruri și restaurante din București.
Cristian Buşoi a ajuns în timpul mandatului de europarlamentar milionar în euro şi în lei. Nu-şi numără averea daor în bani, ci şi în proprietăţi. Liberalul deţine terenuri agricole, un apartament în Bruxelles, alte două apartamente în Bucureşti, plus o casă de o mie de metri pătraţi. 

”Bușoi se visează primarul Bucureștiului, PNL lăsându-l să candideze pentru că are bani și pentru că e susținut de greii partidului. Eu îl știu pe Bușoi din 2009, când mințea fără jenă. Între timp, a făcut bani și carieră.

Originar din Turnu Severin, a terminat Medicina în 2003, la 25 de ani, după care s-a ținut numai de școli: Colegiul de Apărare, Facultatea de Drept, Institutului Diplomatic Român, un doctorat.

E amuzant că, deși candidează, a șters de pe siteul personal, cristianbusoi.eu, chestii importante, cum ar fi CV-ul personal, care era acolo acum câteva luni.
Ce nu se spune în CV e dacă a profesat vreodată sau a fost doar politician. Oricum ar fi, omul are o avere destul de mare, conform declarației de avere depusă la Parlamentul European, unde a ajuns în 2009, la 31 de ani”, scrie zoso.ro.


Mai mult AICI.