Liberalul Cristian Bușoi, aspirant la fotoliul de primar general al Capitalei, are o avere impresionantă la doar 30 și ceva de ani, iar CV-ul său, care îl prezintă drept absolvent de medicină, nu spune un cuvânt dacă e dacă a profesat vreodată sau a fost doar politician, scrie zoso.ro

Declarația de avere a liberalului care are acum cale liberă spre Primăria Capitalei, după scoaterea din cărți a lui Sorin Oprescu și a lui Cristian Popescu Piedone, este mai mult decât impresionantă. Deși, scrie zoso.ro, din ea lipsesc date importante.  Cum ar fi participațiile lui Bușoi la câteva baruri și restaurante din București.
Cristian Buşoi a ajuns în timpul mandatului de europarlamentar milionar în euro şi în lei. Nu-şi numără averea daor în bani, ci şi în proprietăţi. Liberalul deţine terenuri agricole, un apartament în Bruxelles, alte două apartamente în Bucureşti, plus o casă de o mie de metri pătraţi. 

”Bușoi se visează primarul Bucureștiului, PNL lăsându-l să candideze pentru că are bani și pentru că e susținut de greii partidului. Eu îl știu pe Bușoi din 2009, când mințea fără jenă. Între timp, a făcut bani și carieră.

Originar din Turnu Severin, a terminat Medicina în 2003, la 25 de ani, după care s-a ținut numai de școli: Colegiul de Apărare, Facultatea de Drept, Institutului Diplomatic Român, un doctorat.

E amuzant că, deși candidează, a șters de pe siteul personal, cristianbusoi.eu, chestii importante, cum ar fi CV-ul personal, care era acolo acum câteva luni.
Ce nu se spune în CV e dacă a profesat vreodată sau a fost doar politician. Oricum ar fi, omul are o avere destul de mare, conform declarației de avere depusă la Parlamentul European, unde a ajuns în 2009, la 31 de ani”, scrie zoso.ro.


Mai mult AICI.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews