ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răul pur. Cea mai recentă producție Disney este un desen animat despre o fată care moștenește de la tatăl ei un cult ritualic de sacrificare a oamenilor,  scrie Gateway Pundit.

”Praise Petey”(Lăudați-l pe Petey/Lăudat fie Petey) va avea premiera pe 21 iulie.

Serialul îi are în distribuție pe Annie Murphy (Schitt's Creek"), John Cho ("Cowboy Bebop"), Kiersey Clemons ("The Flash"), Stephen Root ("Barry"), Amy Hill ("Magnum P.I.") și Christine Baranski ("The Good Fight"). "Praise Petey" este de la creatoarea, scenarista și producătoarea executivă Anna Drezen (fostă scenaristă-șefă a emisiunii "Saturday Night Live"). Mike Judge, Greg Daniels și Dustin Davis de la Bandera Entertainment, alături de Alex Bulkley și Corey Campodonico de la ShadowMachine și Monica Padrick ("Central Park") sunt producători executivi.
 
Serialul este produs de Disney Television Studios' 20th Television Animation, cu animație realizată de ShadowMachine.

Freeform a lansat primul trailer pentru noua sa comedie animată pentru adulți Praise Petey, care urmărește modul în care o femeie modernă va gestiona cultul tatălui ei decedat. Cultul presupune ca după sacrificiu să fie băut sângele victimelor.
 
VIDEO: