ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ucraina ar putea să fie cea mai bogată țară din toată Europa, iar Statele Unite nu vor ca rușii să pună mâna pe bogățiile ei, transmite senatorul american Lindsey Graham. „Dacă ajutăm Ucraina acum, ar putea deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată”, a spus Graham, potrivit Știripesurse.

„Ucrainenii stau pe 10 până la 12 trilioane de dolari de minerale critice în țară. Nu vreau să dau acele active lui Putin, pentru a le împărtăși cu China”, a transmis senatorul american Lindsey Graham, în cadrul unei intervenții TV la CBS News.

"Ar putea fi cea mai bogată țară din toată Europa. Dacă ajutăm Ucraina acum, ar putea deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată", a adăugat el.

„E foarte important cum se termină în Ucraina. Să-i ajutăm să câștige un război pe care nu ne putem permite să-l pierdem. Să găsim o soluție la acest război. Dar ei (n.r.:ucrainenii) stau pe o mină de aur. A da lui Putin 10 sau 12 trilioane de dolari pentru minerale esențiale pe care le va împărți cu China este ridicol”, a mai spus Graham
 
VIDEO: