ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Într-un briefing de presă susținut de echipa de intervenție COVID-19 și de oficiali din domeniul sănătății publice, Casa Albă a amenințat persoanele nevaccinate, fără niciun pic de bun simț în preajma sărbătorilor, că vor ajunge să umple spitalele, confruntându-se cu boli grave și chiar moartea.
 
Aberația Zilei, marca Casa Albă:

Pentru cei nevaccinați, vă așteaptă o iarnă de boli grave și moarte pentru voi, familiile voastre și spitalele pe care le veți copleși în curând.

Așadar, mesajul nostru pentru fiecare american este clar: Există măsuri pe care le puteți lua pentru a vă proteja pe dumneavoastră și familia dumneavoastră.  Purtați o mască în spațiile publice de interior.  Vaccinați-vă, vaccinați-vă copiii și faceți un vaccin de rapel atunci când sunteți eligibili.

Suntem pregătiți să ne confruntăm cu această nouă provocare.   Avem o mulțime de vaccinuri și vaccinuri de rapel disponibile în locații convenabile și fără costuri.  Există îndrumări clare privind mascarea pentru a ajuta la încetinirea răspândirii.  Și avem echipe medicale de urgență pentru a răspunde la valuri, dacă este necesar.

Așadar, acesta nu este un moment de panică, deoarece știm cum să protejăm oamenii și avem instrumentele necesare pentru a face acest lucru.  Dar avem nevoie ca poporul american să facă partea lui pentru a se proteja pe ei înșiși, pe copiii lor și comunitățile lor.

Cu cât mai mulți oameni se vor vaccina, cu atât mai puțin severă va fi această epidemie Omicron.  O sută șaizeci de mii de persoane nevaccinate și-au pierdut deja viața în mod inutil doar din luna iunie, iar acest număr va continua să crească până când cei nevaccinați vor lua măsuri”, a transmis administrația Biden.
 
Citiți integral comunicatul Casei Albe AICI