ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un apartament din Istanbul, în care se aflau cinci persoane, a fost cuprins de flăcări. Reacția rapidă a mamei a salvat viața celor patru copii. Femeia a decis că cea mai bună metodă de a-i proteja pe cei mici de fum și flăcări este de a-i arunca de la etajul 3 al imobilului în care se aflau. Trecătorii s-au adunat în fața clădirii și au reușit să prindă copiii în pături. Toți patru au scăpat nevătămați, transmite SmartRadio care prezintă și filmările de mai jos.

„Niciun copil nu a fost rănit”, transmit oficialii. „Sunt în stare foarte bună de sănătate, mulțumită rapidității cu care a acționat mama”. Ulterior, mama a fost salvată, iar focul a fost stins. La Constanța, o femeie a murit după ce a căzut de la apartamentul său aflat în flăcări, de la etajul 6 al unui bloc, pentru că pompierii lui Arafat nu au avut o pernă de aer, o prelată sau o banală pătură.