ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată că frumoasele sărbători tradiționale ale primăverii se apropie, iar echipa CarteOrtodoxă.ro a pregătit pachete noi, bune de dăruit!

Titluri din colecțiile: beletristică, istorie, familie, spiritualitate sau psihoterapie ortodoxă vă stau la îndemână pentru a aduce zâmbetul pe buze și bucuria în suflet celor dragi!

Iată câteva dintre ele:

Pachetul „Mărțișoare de citit”, potrivit pentru pasionații de literatură, cuprinde:

 

  1. O muscă în Sfântul Munte

  2. Vorbește-mi să audă tot pământul

  3. Cuvioasa Parascheva. O cruce în pustie

  4. Iuliana și Elevsie. Roman de dragoste

Pachetul „Viețile Sfintelor grabnic ajutătoare” cuprinde:

 

 

  1. Fericita Xenia din Sankt-Petersburg - Noi minuni

  2. Viata și minunile Sfintei Matrona din Moscova

  3. Sfanta Nina cea intocmai cu Apostolii si luminatoarea Georgiei

  4. Noul Materic. Cuvinte de suflet

Pachetul „Căsătoria – o cale spre sfințenie” este alcătuit din 4 cărți ziditoare, potrivite celor care își doresc să meargă pe calea Sfințeniei în viața de familie. Pachetul conține:

 

 

  1. Căsătoria. Secretele alegerii, secretele bucuriei, secretele trăiniciei

  2. Învățături despre Taina Căsătoriei

  3. Căsătoria, cale spre sfințenie. Viețile sfinților căsătoriți

  4. O data pentru toată viața

Acestea sunt doar câteva dintre pachetele pe care le-am pregătit cu multă migală și cumpănire pentru a fi citite sau dăruite celor dragi. Întreaga serie o puteți vedea AICI:

De asemenea, după cum v-am obișnuit, săptămânal oferim o carte la jumătate de preț. Cartea acestei săptămâni este „Matematica vieții de familie”.

 

În cartea de față, un psiholog și un filosof discută teme de maxim interes pentru cei mai mulți dintre noi, creștini și nu numai: căsnicia reușită, conviețuirea armonioasă, creșterea și educarea copiilor. Remarcabilul duet intelectual al celor doi are o credibilitate căreia greu i se poate găsi cusur: experiența a peste douăzeci de ani de căsnicie, cei unsprezece copii și numeroasele familii care au beneficiat de sfatul și ajutorul lor dau mărturie despre calitatea valorilor și eficacitatea metodelor pe care le propun.”

Sperăm ca aceste cărți să fie spre zidire și să aducă bucurie în sufletele cititorilor. Pentru a fi la zi cu aparițiile și promoțiile noastre vă invităm să ne urmăriți pe pagina de facebook: facebook.com/carteortodoxa.ro