ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.

„Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”

Această declarație îi aparține dr. Charles Hoffe de Lyton, din provincia canadiană Columbia Britanică, și a fost făcută într-un interviu cu ziarista creștină din Vancouver, Laura-Lynn Tyler Thompson, și relatată de noi în articolul AVERTISMENT - 62% dintre vaccinații anti-Covid fac cheaguri de sânge. Ce e mai rău de abia acum urmează.

Filmarea a devenit virală și o prezentăm și noi aici.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews