ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri (5 mai), Dr. Rochelle Walensky, director al CDC, și-a anunțat demisia - începând cu 30 iunie. Plecarea Dr. Walensky, ni se spune de către mass-media mainstream, vine "într-un moment bun" din cauza deciziei OMS de a pune capăt urgenței COVID.
 
Dar ceea ce nu se raportează este că anunțul demisiei Dr. Walensky a venit, de asemenea, la doar cinci zile după ce un raport condamnabil a dezvăluit ce știa înainte de a îndemna toate femeile de vârstă fertilă să se vaccineze, semnalează autorul cu pseudonimul Vigilant Fox, pe Substack..

Anunțul a venit în timp ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat vineri că Covid nu mai este o urgență globală. Încetarea pandemiei a fost un moment bun pentru a face o tranziție, a spus Walensky.

Ultima zi a lui Walensky va fi 30 iunie, au declarat oficialii CDC, iar un director interimar nu a fost numit imediat. Ea a trimis o scrisoare de demisie lui Joe Biden și a anunțat decizia în cadrul unei reuniuni a personalului CDC.

Ceea ce a omis The Guardian a fost faptul că anunțul demisiei a venit la cinci zile după publicarea Raportului Pfizer 69.

"Dintre toate cele 69 de rapoarte pe care le avem acum, acesta este cel mai îngrijorător", a afirmat Dr. Naomi Wolf, CEO-ul DailyClout, într-o transmisiune în direct duminică, 30 aprilie.

În acest raport, care a devenit viral săptămâna trecută (30 aprilie), directorul proiectului de analiză a documentelor Pfizer, Amy Kelly, a detaliat "daunele oribile aduse fetușilor și bebelușilor", așa cum rezultă din Raportul cumulativ al Pfizer privind sarcina și alăptarea:
 


- Au existat efecte adverse în peste 54% din cazurile de "expunere maternă" la vaccin (248 din 458).

- Au existat "53 de rapoarte [sau 21% - 53/248] de avort spontan (51)/ avort (1)/ avort ratat (1) în urma vaccinării cu BNT162b2 (ARNm Pfizer)".

- În cadrul acestei revizuiri, au fost observate șase cazuri de travaliu și naștere prematură care au dus la două decese ale nou-născuților.

- 19% (41/215) dintre bebelușii din evidențele Pfizer expuși la vaccinul COVID mRNA al companiei prin intermediul laptelui matern au fost înregistrați ca suferind de 48 de categorii diferite de efecte adverse.

Angajatul Pfizer, Robert T. Maroko, a ștampilat Revizuirea cu aceste constatări îngrozitoare la 20 aprilie 2021.
Iar trei zile mai târziu, la 23 aprilie 2021, directorul CDC, Rochelle Walensky, "care avea acest raport în mână", a subliniat Dr. Wolf în transmisiunea sa live de duminică, a ținut o conferință de presă, care a dat startul unei campanii agresive de vaccinare a femeilor însărcinate.

Iată ce a spus ea: 


"Nu au fost observate probleme de siguranță pentru persoanele vaccinate în al treilea trimestru sau probleme de siguranță pentru bebelușii lor. Ca atare, CDC recomandă ca persoanele însărcinate să primească vaccinul COVID-19".

Iat-o din nou pe Dr. Walensky în septembrie 2021, spunând că "nu există un moment nepotrivit" pentru ca femeile să se vaccineze.

"Este sigur să te vaccinezi în timp ce alăptezi?", a întrebat Heidi Murkoff. "Este absolut sigur să vă vaccinați", a răspuns directorul CDC, Dr. Rochelle Walensky.

"Așa că aș spune că dacă vă gândiți să vă vaccinați, nu există un moment nepotrivit pentru a vă vaccina. Vaccinați-vă în timp ce vă gândiți să aveți un copil, înainte de a vă gândi să aveți un copil, în timp ce sunteți însărcinată cu copilul sau după ce ați adus pe lume copilul. Nu există un moment nepotrivit!"

Așadar, Rochelle Walesnky se retrage după ce urgența COVID a luat sfârșit. Dar ea se retrage și DUPĂ publicarea celui mai acuzator raport împotriva ei din cariera saa remarcat Dr. Naomi Wolf, în emisiunea lui Steve Bannon, War Room, de vineri.
 
VIDEO: