ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Studenții de la Universitatea Harvard organizează din nou activități în cadrul „Săptămânii Sexului”, după ce anul trecut și-au luat liber din cauza pandemiei COVID, potrivit The College Fix.

Printre atelierele de lucru programate pentru evenimentul organizat de studenți, care durează o săptămână, se numără "Hit Me Baby One More Time", prezentat ca "Introducere în BDSM".

"BDSM este un termen folosit pentru a descrie aspecte ale sexului care implică dominația, supunerea și controlul", potrivit WebMD.

Bondage-ul restricționează un partener cu "frânghii, cătușe sau alte mijloace de constrângere", în timp ce sadomasochismul se referă la "plăcerea pe care un partener o poate simți fie din cauza provocării durerii (sadism), fie din cauza primirii durerii (masochism), fie fizică sau emoțională".

Un alt atelier de lucru se numește "What What in the Butt: Anal 101". Studenții de la Harvard și-au făcut un obicei din a oferi tutoriale de sex anal în timpul săptămânilor sexuale anterioare, după cum a relatat anterior The College Fix.