Avocatul familiei Luizei este acuzat că este PSD-ist; că ar fi participat acum niște ani la o emisiune TV la un post dubios; că și-ar fi făcut selfie în casa groazei.

Propaganda a pornit o adevărată campanie de discreditare a avocatului familiei Luizei. Propaganda se face că nu aude ce spune acest avocat.

Or, acest avocat a spus două lucruri esențiale:

a) Că familia Luizei a primit telefoane de pe mai multe numere, de la mai multe persoane, în care era mințită că fata a plecat în străinătate „la produs”.

b) Că probele descoperite în pădure erau proaspete, cenușa nu fusese spălată de ploi, nu era împrăștiată (cum ar fi fost normal, după câteva luni), că sacii erau curați. Altfel spus, a zis că s-au plantat probe.

Din cauza asta propaganda e disperată și dă mesaje pe toate canalele. Nu atacă sau nu demontează ce spune acel avocat, ci aruncă fumigene – că și-a făcut selfie sau că e PSD-ist. Că asta știe să facă propaganda: dacă votezi pentru familie, votezi la referendumul lui Dragnea. Dacă se descoperă adevărul în cazul din Caracal, scapă, doamne-păzește, Dragnea de la închisoare.

Adevărul fiind, desigur, că dacă legăturile cu rețelele de interlopi și cu mafia vor ieși la iveală, mulți interlopi și mafioți adevărați până la nivelul cel mai de sus vor merge la închisoare...

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews