ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul familiei Luizei este acuzat că este PSD-ist; că ar fi participat acum niște ani la o emisiune TV la un post dubios; că și-ar fi făcut selfie în casa groazei.

Propaganda a pornit o adevărată campanie de discreditare a avocatului familiei Luizei. Propaganda se face că nu aude ce spune acest avocat.

Or, acest avocat a spus două lucruri esențiale:

a) Că familia Luizei a primit telefoane de pe mai multe numere, de la mai multe persoane, în care era mințită că fata a plecat în străinătate „la produs”.

b) Că probele descoperite în pădure erau proaspete, cenușa nu fusese spălată de ploi, nu era împrăștiată (cum ar fi fost normal, după câteva luni), că sacii erau curați. Altfel spus, a zis că s-au plantat probe.

Din cauza asta propaganda e disperată și dă mesaje pe toate canalele. Nu atacă sau nu demontează ce spune acel avocat, ci aruncă fumigene – că și-a făcut selfie sau că e PSD-ist. Că asta știe să facă propaganda: dacă votezi pentru familie, votezi la referendumul lui Dragnea. Dacă se descoperă adevărul în cazul din Caracal, scapă, doamne-păzește, Dragnea de la închisoare.

Adevărul fiind, desigur, că dacă legăturile cu rețelele de interlopi și cu mafia vor ieși la iveală, mulți interlopi și mafioți adevărați până la nivelul cel mai de sus vor merge la închisoare...