ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tăietorii de lemne distrug tot în calea lor. Victimă le-a căzut acum cea mai lungă de pistă de biciclete din România, care leagă Brașovul de Mureș, trecând prin satul Viscri. 

Pista de biciclete,  cea mai lungă din România, inaugurată în vară şi amenajată cu bani eveţieni, a fost distrusă de compania care exploatează lemnul. Copacii au fost tăiaţi chiar pe traseul care leagă Braşovul de Mureş.

Săptămâna trecută, firma care se ocupă cu exploatarea forestieră a curăţat pădurea de pini de copacii uscaţi şi bolnavi. Utilajele care au trecut pe acolo au distrus pista de biciclete inaugurată în vară, relatează digi24.ro.

Pista de biciclete este cel mai lung traseu de acest gen din România. A costat în jur de 200.000 de euro, fonduri elveţiene. Acum, pe aproape jumătate de kilometru nu se mai poate pedala deloc. Cei de la firma care exploatează lemnul spun că habar n-aveau că pe acolo trecea o pistă pentru biciclete pentru că nu exista în acte. 

 Cei care au construit-o susţin că au solicitat toate aprobările, dar nu au primit încă toate semnăturile.