ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cea mai mare problemă pentru cei doi candidați, Maia Sandu și Igor Dodon, ieșiți în turul doi, dar și pentru susținătorii lor (ai Maiei – Ion Sturza și tot detașamentul de neomarxiști de la Chișinău; ai lui Dodon – Moscova lui Putin și toți pro-rușii și anti-românii de la Chișinău), va fi victoria de mâine a lui Donald Trump la alegerile din SUA!
 
Toți laolaltă, atât Maia, cât și Dodon, dar și susținătorii lor, nu doresc să iasă învingător anti-globalistul Donald Trump!
Ion Sturza, care este unul dintre mentorii Maiei, și-a afișat deschis susținerea pentru neomarxistul Joe Biden, așa cum Moscova (Putin), prin acțiunile ei de compromitere a lui Trump în cârdășie cu binomul Clinton-Obama, și-a divulgat aceeași opțiune.
De aici și concluzia: aproape că nu contează cine va fi învingătorul în turul doi la Chișinău! Contează cine va fi Președintele SUA după 3 noiembrie!
 
Pentru că viitorul națiunii române, inclusiv al nostru, al basarabenilor, ține de victoria lui Donald Trump, care a spus: „Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii. Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta. Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea. Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!”.