ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Cea mai recentă tragedie de anul acesta în Italia, a avut loc la Orvieto, unde un tânăr a murit la doar 29 de ani în urma unui infarct, potrivit surselor locale.

Victima este un tânăr de 29 de ani din Orvieto, care s-a prăbușit în fața colegilor de serviciu și nu și-a mai revenit, lăsându-i pe toți în stare de șoc. Încercările de resuscitare au fost inutile. După cum relatează Corriere Adriatico, „Potrivit medicilor, a decedat în urma unui  infarct miocardic. Băiatul lucra la o întreprindere care activa în sectorul electric, situată în zona industrială Fontanelle di Bardano”.

Evenimentul tragic a avut loc luni, 2 ianuarie, la începutul după-amiezii. „Elicopterul a aterizat în jurul orei 14.00 într-o parcare din zona industrială, unde poliția locală instituise deja un blocaj de trafic pe drumul principal. Din păcate, însă, starea băiatului, care a părut imediat foarte gravă, nu a putut fi salvată".

 În alte state, se iau tot mai multe inițiative, inclusiv de către guverne, pentru a investiga motivul pentru care în ultimul an și jumătate s-a înregistrat o explozie a acestor decese cauzate de boli subite în rândul tinerilor. În Italia, pe de altă parte, oamenii continuă să închidă ochii.