ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru cei mai mulți dintre noi, un cip metalic implantat sub piele este prea mult, dar imaginați-vă să aveți 52, scrie Daily Mail. Interpreta californiană Anastasia Synn a făcut exact acest lucru și, în acest proces, a intrat în cartea recordurilor.

Printre funcțiile celor 52 de implanturi pe care le are se numără deschiderea încuietorilor, găsirea obiectelor metalice, apelarea numerelor de telefon și realizarea de trucuri magice, în timp ce unul din mâna ei chiar vibrează.
 

Synn este magician, cascador și "biohacker" - o persoană care face modificări ale corpului cu ajutorul tehnologiei pentru a face viața mai ușoară. 

Ea a declarat: "Pot anunța oficial că sunt cel mai tehnologizat om din lume cu implanturi! Deoarece este o premieră, a trebuit să creeze o nouă categorie de recorduri”.

Printre inserțiile doamnei Synn se numără cel mai mare magnet implantat vreodată într-o persoană, precum și un magnet care transmite sunete, implantat în tragus-ul urechii sale. 

”Cel mai mare are doi centimetri și jumătate în diametru și jumătate de centimetru grosime, iar geamănul său este în celălalt braț”, a spus ea. 

Cel mai folosit implant al ei este un cip în mână care îi deschide ușa de la intrare în casă. De la un alt cip își sună soțul automat.

Aproximativ jumătate dintre implanturile sale sunt microcipuri, pe care ea le programează pentru a-și conferi simțuri și abilități sporite, cum ar fi deschiderea încuietorilor și pornirea calculatoarelor. 

Altele sunt magnetice și îi dau un "al șaselea simț", cum ar fi simțirea firelor sub tensiune din spatele unui perete și dacă un transformator sau o cutie de curent primește sau nu curent. 

"Pot să vă spun dacă cuptorul cu microunde emite prea multe radiații - mâna mea vibrează", a spus ea.