ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul lider PNL, Ludovic Orban s-a luat la ceartă cu actualul președinte liberal, Florin Cîțu, la sfârșitul ședinței solemne din Parlament, de miercuri, la care a participat și ministrul pentru Europa și Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian, informează Antena3.

”Băi, nesimțitule! Nu ți-e rușine, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul”, i-ar fi aruncat în față Ludovic Orban lui Florin Cîțu, chiar în fața ministrului francez, a ambasadoarei Franței și a președintelu Camerei, Marcel Ciolacu

Scandalul, potrivit sursei menționate, ar fi pornit de la faptul că Florin Cîțu nu i-a dat cuvântul și lui Ludovic Orban, în cadrul ședinței solemne din Parlamentul României, organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de când România a aderat la UE.
 
ACTUALIZARE:
 

Într-o intervenție TV, Orban a recunoscut că i-a spus lui Cîțu pe nume dar nu consideră că aceasta este jignire: ”L-am apelat cu un apelativ, care nu a fost în niciun caz o jignire. I-am spus că e nesimțit!”, a afirmat fostul președinte liberal, potrivit ȘtiripeSurse.

Ludovic Orban a mai arătat că s-a enervat și mai tare în momentul în care Florin Cîțu nu a recunoscut că nu i-a dat cuvântul.

”Asta m-a enervat și mai rău. În stilul lui caracteristic a zis că n-a văzut că am cerut cuvântul. E o minciună, vă dați seama. Bunul simț trebuia să-l determine să-mi acorde cuvântul.”, a spus Orban.