ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frații Bogdan și Răzvan Mararu, unii dintre cei mai cunoscuți interlopi ai României, au fost eliberați din arest. 

Ei sunt judecați într-un proces de instigare la tentativă de omor, infracțiune pentru care au fost deja condamnați la 15 și, respectiv, 12 ani de detenție.

Bogdan și Răzvan Mararu fuseseră găsiți vinovați că au angajat un ucigaș pentru a-l suprima pe rivalul lor, Puiu Mironescu. Curtea de Apel București a hotărât miercuri eliberarea lor, potrivit România TV. Decizia magistraților este definitivă.
 
Frații Mararu erau acuzați de tentativă de omor calificat, după ce în 2013 au tocmit un asasin pentru a-l împușca pe rivalul lor, Dumitru "Puiu" Mironescu. Asasinul a împușcat însă un alt bărbat, care semăna cu Mironescu. Atacul a avut loc în cartierul Vitan, din București, dar din fericire victima nu a fost ucisă.

Bogdan și Răzvan Mararu au stat în arest timp de trei ani de zile. Ei au fost reținuți, în dimineața de 12 februarie 2013, după o amplă acțiune a DIICOT. O zi mai târziu, au fost arestați preventiv, de judecătorii Tribunalului București. Magistrații au decis de atunci, în repetate rânduri, menținerea lor în stare de arest preventiv, sub acuzația săvârșirii infracțiunii de instigare la tentativă de omor calificat.

Imediat după acest atac a avut loc un atentat pus la cale de Puiu Mironescu, care a pus o bombă sub una dintre mașinile fraților Mararu.