ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trump a fost invitatul lui Tucker Carlson la emisiunea ”Tucker on X”, interviu publicat chiar în momentul în care urma să înceapă prima dezbatere prezidențială din Milwaukee, la care candidatul republican a ales să nu participe.

Interviul vine, de asemenea, în ajunul în care Trump s-a predat autorităților din Georgia în legătură cu cazul de interferență electorală din 2020 din comitatul Fulton, în care a fost acuzat de 13 capete de acuzare legate de eforturile de a anula alegerile din acest stat.

Interviul a fost difuzat miercuri la ora 20:55, cu câteva minute înainte ca candidații republicani să urce pe scena dezbaterii din Milwaukee.

Miercuri, Carlson a publicat un scurt videoclip de prezentare a interviului cu fostul președinte. De când a părăsit Fox News la începutul acestui an, Carlson a lansat o versiune online a emisiunii sale din prime-time pe X.

"Indiferent ce credeți despre Trump, el este de departe liderul incontestabil în cursa republicană", a spus Carlson în timpul videoclipului.
 
"Așa că, atunci când Trump ne-a abordat cu privire la posibilitatea de a avea o conversație cu o audiență mult mai mare decât cea pe care ar avea-o la o televiziune, am acceptat cu plăcere".
 
Vă prezentăm mai jos promo-ul interviului, urmând să revenim cu relatarea despre întregul interviu.

VIDEO:

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews