ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai mare scriitor francez în viață, Michel Houellebecq, spune că Europa va fi "măturată" de migrația în masă, adăugând că este "șocat" de faptul că "marea înlocuire" este tratată ca o teorie a conspirației, relatează publicația Summit News.

Houellebecq a făcut aceste comentarii în timpul unei conversații cu filosoful francez Michel Onfray.

"Marea înlocuire, am fost șocat că este numită o teorie. Nu este o teorie, este un fapt" a spus Houellebecq.
 
"Când vine vorba de imigrație, nimeni nu controlează nimic, asta este întreaga problemă. Europa va fi măturată de acest cataclism."

Onfray a fost de acord cu el, afirmând: "Este în mod obiectiv ceea ce spun cifrele", în legătură cu problema schimbărilor demografice masive.

"Faptul că cel mai mare scriitor în viață al Franței, așa cum este deseori descris de presa mainstream, a afirmat că Marea Înlocuire este un fapt nu va face decât să se adauge la numărul tot mai mare de intelectuali, academicieni și politicieni care au fost din ce în ce mai dispuși să descrie Marea Înlocuire în forumuri publice", remarcă John Cody.

În timp ce Onfray crede că majoritatea migranților (dintre care mulți sunt musulmani) se vor transforma pur și simplu în consumatori ca toți ceilalți, Houellebecq vede un viitor mult mai violent de "Bataclani inversați".

"Când teritorii întregi se vor afla sub control islamist, cred că vor avea loc acte de rezistență. Vor fi atacuri și împușcături în moschei", a declarat Houellebecq.

În timpul unei dezbateri televizate în ianuarie , filosoful francez Alain Finkielkraut a declarat că ar fi nevoie de o "negare fanatică a realității" pentru a ignora schimbările demografice "spectaculoase" care au loc în Europa.

Un sondaj de opinie realizat în aprilie anul trecut a arătat că majoritatea cetățenilor francezi credeau că o formă de "război civil" este probabilă ca urmare a eșecului multiculturalismului și a atacurilor asupra identității franceze.

Așa-numita "mare înlocuire" este ideea că politicienii de stânga încurajează în mod deliberat niveluri rapide de migrație în masă pentru a înlocui populația autohtonă cu migranți ai căror descendenți sunt mai predispuși să voteze pentru partidele de stânga.

Ori de câte ori cineva de dreapta sugerează că acest lucru se întâmplă, acesta este defăimat ca fiind un extremist periculos, dar ori de câte ori cineva de stânga indică fenomenul ca fiind un lucru bun, acesta este lăudat ca un gânditor progresist.

După cum am subliniat anterior, noile cifre ale recensământului din Regatul Unit arată că britanicii albi reprezintă în prezent mai puțin de 75% din populația Angliei și a Țării Galilor.

În cele mai mari trei orașe din Anglia - Manchester, Birmingham și Londra, britanicii albi reprezintă acum o minoritate a populației.