ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce poate fi mai frumos decât a-i dărui aproapelui o carte folositoare? Ce poate fi mai benefic pentru cei mici decât a le oferi modele și repere sigure ce îi pot călăuzi în viață? 

Cu ocazia sărbătorilor ce se apropie, echipa CarteOrtodoxa a plămădit noi pachete, potrivite pentru a le dărui, dar și pentru lectura individuală. Iată câteva dintre ele:

 

Pachetul „Sărbători pentru copii”. Patru cărți pătrunse de Duh, de mare folos copiilor aflați în perioada căutărilor, potrivite pentru a le oferi repere și valori sigure atât de trebuincioase lumii în care trăim. Pachetul îl puteți găsi aici. 

 

Pachetul „Bizanț – istorie și spiritualitate” este ideal pentru iubitorii de istorie sau teologie, dar poate marca un început pentru orice cititor însetat de Adevăr. Este format din trei cărți, ale Părintelui Profesor Emanoil Băbuș: „Bizantul, istorie si spiritualite”, „Bizantul intre Occidentul crestin si Orientul islamic (sec. VII-XV)”, „Bizantini, latini și musulmani în perioada cruciadelor”. Pachetul îl puteți găsi aici. 
 
 

Dar până la urmă ce poate fi mai de folos unui copil decât dulcele grai românesc și vorbele pline de Duh ale Părintelui Cleopa? Iată că am realizat un pachet cuprinzând cele unsprezece cărți cu povestiri ale marelui duhovnic al neamului, pe care îl găsiți aici.