ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tina Turner a rupt tăcerea cu privire la moartea prematură a fiului ei, într-un omagiu emoționant, vineri după-amiază, scrie dailymail.

Ronnie Turner, în vârstă de 62 de ani, fusese găsit joi dimineață, încercând zadarnic să respire în fața casei sale din Los Angeles, a dezvăluit vineri dimineață TMZ.
 

 
 


Eforturile vecinilor săi de a-l resuscita nu au avut succes și a fost declarat mort la fața locului.

Cauza morții nu a fost anunțată și rămâne neclar dacă decesul său a avut legătură cu diagnosticul anterior de cancer.

Interpreta de succes în vârstă de 83 de ani a postat ulterior o fotografie alb-negru în care apare îndurerată, scriind: 

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”

Postarea ei urmează uneia similare pe care soția lui Ronnie, Afida, a postat-o mai devreme în cursul zilei.
 
 Foto: Afida și Ronnie
 

Poliția ar fi fost chemată prima dată la locuința lui Ronnie joi dimineață, când o persoană a sunat pentru a anunța că acesta se chinuia să respire în fața casei lor din Los Angeles.

Paramedicii s-au grăbit apoi să ajungă la locuința din San Fernando Valley, unde au găsit trecători care încercau să îl resusciteze.

Dar eforturile lor au eșuat în cele din urmă, iar Ronnie a fost declarat mort la fața locului.

Vineri, soția sa îndurerată a postat un omagiu incoerent pentru răposatul ei soț, pe care l-a numit un „adevărat înger", cu un „suflet uriaș.

Afida a adăugat că l-a iubit timp de 17 ani, spunând: „Este foarte, foarte, foarte rău, sunt foarte supărată.
 
Cuplul s-a căsătorit în 2007, după ce Ronnie s-a făcut remarcat jucând alături de mama sa în filmul biografic din 1993 What's Love Got To Do With It, care spunea povestea vieții ei, și cântând la chitară bas în mai multe turnee ale acesteia.

De asemenea, a cântat în propria sa trupă, numită Manufactured Funk. 

Anterior, s-a confruntat cu o serie de arestări legate de droguri și a fost arestat în august 1999 pentru posesie de cocaină - autoritățile susținând că vindea droguri.

Un judecător din Los Angeles i-a stabilit cauțiunea la 45.000 de dolari la momentul respectiv - ținând cont că fusese condamnat pentru posesie de substanțe interzise  cu doar doi ani mai devreme, precum și pentru vânzare de substanțe interzise în 1987 și posesie de cocaină în 1988, relatează RadarOnline.

Ronnie a fost nevoit să se înregistreze ca infractor de narcotice în perioada următoare, dar se spune că nu a reușit să se debaraseze de dependența sa - ajungând chiar să o dea afară din apartament pe soția sa de drept comun și pe cei doi copii ai lor, atunci când au încercat să îl împingă să nu mai consume droguri.

Se spune că familia s-a refugiat în mașina lor în perioada următoare, iar o persoană din interior a declarat la vremea respectivă: „Noaptea se ghemuiau cu toții pe bancheta din spate a mașinii și dormeau - în timp ce Ronnie locuia fericit în apartamentul familiei plătit de Tina".