ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotbalistul Karim Benzema a fost arestat, miercuri, de poliţia franceză într-un presupus caz de şantaj al altui fotbalist, Mathieu Valbuena, informează AFP, citând surse apropiate anchetei.

Starul echipei spaniole Real Madrid şi al naşionalei Cocoşului Galic s-a prezentat miercuri dimineaţa la o secţie de poliţie din apropierea Parisului, procurorii confirmând că Benzema este în arest, dar nu au dat alte detalii în acest caz.

Procurorii investighează o plângere depusă în luna iunie de Valbuena, care a primit un apel anonim în care i se cerea suma de 150.000 de euro, în caz contrar urmând să fie făcut public pe internet cu clip video cu conţinut sexual în care apărea jucătorul echipei Olympique Lyon. Luna trecută, fostul internaţional francez Djibril Cisse a fost arestat în acest caz, dar apoi a fost eliberat şi s-a renunţat la acuzaţiile formulate împotriva sa, comentează Agerpres.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews