ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Claudiu Barbu, celebrul pilot de raliuri, a oferit o adevărată lecție pentru Andreea Bălan, dar și alți artiști care au inițiat campania #boicot la referendumul pentru familie din 6-7 octombrie. Barbu amintește modul în care propaganda LGBT a încercat să desființeze acest Referendum și explică motivele pentru care va merge la vot, dezmințind, în același timp, manipulările care există în mediul online. 

„Aș putea începe prin a spune că regret că te-am invitat la Botezul a trei din cei patru copii. Dar nu o fac. Regret însă că nu am profitat de ocazie sa discutam mai mult despre efortul de a-ți întemeia și a întreține o familie. Efort pe care sigur îl depui și tu, și care este îndreptat cel mai probabil spre a-i conferi ființei ce ai zămislit-o siguranta si libertate deplina si neviciata de a alege”, așa își începe Claudiu Barbu mesajul  postat pe Facebook.

„De unde aceasta propaganda cu solutia cuplurilor de homosexuali la problema copiilor din orfelinate? S-au epuizat cuplurile hetero care doresc sa infieze?!
De unde aceasta propaganda cu noianul de probleme intalnite in familiile traditionale? Sa inteleg ca deja avem de invatat din viata cuplurilor homo?! La cum sunt prezentate lucrurile, deja ma tem sa nu-mi spuna copiii ca ar vrea sa vada si ei cum se traieste in lapte si miere. In mod cert familiile traditionale/ clasice nu au descoperit elixirul fericirii. Nu este ceva spontan pe care il accezi, doar intr-un anume format. Sunt necesare si alte ingrediente. Dar sa vii sa pui problema alternativei ca si parte a solutiei, nu poate fi decat semn de ipocrizie.

„Draga Andreea, sper să vina ziua să te chem și la Botezul celui de al cincilea copil, pentru că într-adevăr dragostea și iubirea nu se planifică. Dar familia, prin rodul ei în cea mai pură formă de energie creatoare, trebuie protejată”, mai spune pilotul.

Iar cand vine vorba de propaganda, tot timpul, dar absolut tot timpul trebuie sa iti pui problema de costuri. Propaganda inseamna cost. Iar costul inseamna finantare. Iar finantarea inseamna interes. Interesul va scuza tot timpul mijloacele, si va fi disimulat in cele mai inofensive lozinci si actiuni, doar pentru a-si atinge scopul. Exista o AGENDA care incearca sa creeze confuzie si preocupari in randul maselor. Exista o AGENDA care prin orice mijloc doreste crearea unei mase ce se complace in satisfacerea unor nevoi primare prin depunerea unor eforturi minime. Dezarmarea spiritului reactiv al unui individ incepe prin punerea la indoiala a sexualitatii sale. Se intampla oare deja aceste lucruri in lume? Cat de maleabila ar fi structura psihologica a noilor indivizi? Daca suna paranoica ideea unei AGENDE, atunci incearca sa-ti imaginezi de unde sunt sustinute toate aceste actiuni ofensive: mai multe reportaje pro lgbt, mai multe postari si comentarii pro, rezultate deja transpuse in noua politica de gen, in timp ce aspectele negative nu se bucura de echidistanta in prezentare, dupa cum ar fi normal. Iar daca cineva s-ar putea opune in fata ofensivei acestei Agende, ar putea sa o faca sub forma FAMILIEI.

Prin urmare, Draga Andreea, incearca sa analizezi din nou. Si poate ai sa mergi la vot, si ai sa fii un exemplu in exercitarea minimului pe care il mai avem (inca). Poti sa votezi cu nu, poti sa iti anulezi votul. Nu te gandi la cvorum. Pentru ca acesta va fi depasit. Sunt unul dintre cei care ar fi vrut sa semneze initiativa, dar nu am avut unde. Am incercat sa gasesc condica prin Biserici, dar mi s-a spus ca Biserica nu se ocupa cu asa ceva. Inca o dovada a dezinformarilor din presa si de pe retelele de socializare. Demersul este departe de a fi unul religios si „traditional” invechit. Este un demers pentru viitor”, încheie pilotul mesajul său.

Amintim că în mediul online a apărut o campanie care are ca scop boicotarea referendumului de schimbare a Constituției, susținută de mai multe vedete, designeri și artiști, între care Andreea Bălan,  Emil Rengle, Maurice Munteanu, Vladimir Drăghia, dar și fiul vitreg al Gabrielei Firea, Răzvan Firea.