ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorul profesionist de jocuri video și starul Twitch Tyler Belvins, cunoscut sub numele de Ninja de către fanii online, a fost diagnosticat cu cancer de piele, potrivit Hollywood Reporter.
 
 
Gamerul în vârstă de 32 de ani a intrat miercuri pe X (cunoscut anterior sub numele de Twitter) pentru a împărtăși vestea, despre care a spus că este încă în stare de șoc.

"În urmă cu câteva săptămâni am mers la un dermatolog pentru un control anual al pielii/moalei pe care Jess l-a programat proactiv pentru mine. Era o aluniță pe talpa piciorului meu pe care au vrut să o îndepărteze doar pentru a fi atenți. S-a dovedit a fi melanom, dar sunt optimiști că am prins-o în stadii incipiente", a scris el, detaliind ce s-a întâmplat la programarea pe care soția sa o făcuse pentru el.

El a continuat: "Mi-a apărut o altă pată întunecată în apropiere, așa că astăzi au făcut o biopsie și au îndepărtat o zonă mai mare din jurul melanomului, în speranța că la microscop vor vedea margini clare, fără melanom, și vom ști că l-am prins. Sunt recunoscătoare că am speranța de a găsi acest lucru la timp, dar vă rog să luați acest lucru ca pe un PSA pentru a vă face controale ale pielii."
 
Belvins are aproape 24 de milioane de abonați pe YouTube. De asemenea, el este recunoscut ca fiind cel mai urmărit utilizator pe platforma de livestreaming Twitch, cu 19 milioane de urmăritori.

După ce a câștigat popularitate online în lumea jocurilor profesionale, Belvins a devenit o vedetă și primul gamer care a ajuns pe coperta revistei ESPN. El a publicat un roman grafic, Ninja: The Most Dangerous Game, și a apărut în spotul publicitar al NFL pentru aniversarea a 100 de ani de la Super Bowl. De asemenea, a devenit primul gamer care și-a lansat propriul pantof, Adidas "Time In" Nite Jogger și, în 2019, a apărut în popularul reality-serial de competiție, The Masked Singer.

În 2019, Blevins a părăsit Twitch pentru platforma de streaming Mixer a Microsoft de la acea vreme, dar în cele din urmă s-a întors la Twitch în 2020, după ce Mixer s-a închis. "Sunt recunoscător că am speranța de a găsi acest lucru devreme, dar vă rog să luați acest lucru ca pe un PSA pentru a vă face controale ale pielii", a scris el pe rețelele de socializare.