ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celine Dion a dezvăluit, în sfârșit, că suferă de sindromul persoanei rigide, care este atât de rar, încât se întâlnește doar la 1 din 1 milion de persoane. Oare a fost pur și simplu ghinionistă? Nu. A fost vaccinată. Redăm mai jos articolul revelator al lui Steve Kirch, publicat pe substack. 
 

 
 Niciodată, nici într-un milion de ani, nu veți ghici care este un efect secundar cunoscut și listat al vaccinului Pfizer COVID?

Renunți?

Răspunsul este oferit mai jos:
 
 
 
Dar FDA nu va avertiza pe nimeni în legătură cu toate aceste efecte secundare pentru că asta ar crea ezitare în privința vaccinării.

Mulțumită lui Amy Kelly de la dailyclout.io, știm că SPS a fost raportată în documentele Pfizer de postcomercializare la pagina 37, care este, de asemenea, pagina 8 din Anexa 1. Faptul că se află în acest document indică faptul că Pfizer era la curent cu acest lucru cel târziu la 28/2/21, iar FDA știa despre el cel târziu în aprilie 2021.

Deci FDA și Pfizer știu în mod clar și nu au spus nimic publicului. Ei nu sunt răspunzători pentru niciun prejudiciu, chiar dacă nu au dat nimănui consimțământul informat prin dezvăluirea tuturor efectelor secundare.

Nu știu dacă Celine a primit sau nu vaccinul Pfizer, dar profilul de efecte secundare al celorlalte vaccinuri este și mai rău, așa că argumentele mele se aplică indiferent de vaccinul pe care l-a primit Celine.

Datele VAERS arată că orice diagnostic post-vaccinal de SPS este de 283X mai probabil cauzat de vaccin decât de "ghinion".

Acum să ne uităm la VAERS. Ghiciți ce? Dacă faci SPS post-vaccin, există o șansă de 99,6% să fie de la vaccin.

Cifrele pentru SPS pe o perioadă de 30 de ani implică doar vaccinurile COVID și HPV.

Notă: Ar trebui să citiți cartea Turtles All the Way Down despre vaccinul HPV (începând de la pagina 112) și despre cum au ascuns semnalul de siguranță acolo; au folosit exact aceleași tehnici de iluminare cu gaz pe care le-au perfecționat cu vaccinul HPV în cazul vaccinurilor COVID).
 


Deci, pentru un vaccin „sigur" precum cel antigripal (despre care nu recunosc că este sigur, dar doar de dragul argumentului), am avea 1 raport în 30 de ani (.03/an). Pentru COVID, avem 17 rapoarte în 2 ani (8,5/an). Așadar, creșterea relativă a ratei este de 8,5/.03 = 283.

Cu alte cuvinte, matematica spune că șansa ca Celine Dion să fi contractat SPS de la vaccin este de 99,6%.

Pe scurt, este aproape sigur că Celine Dion este vaccinată.

Dar stați puțin, mai este ceva! SPS poate apărea în ACEEAȘI zi cu vaccinul COVID!!!!

Dacă credeți că asta nu este cauzalitate, atunci explicați raportul VAERS de mai jos. Acesta arată că SPS poate începe IMEDIAT după vaccinare. Acest lucru este probabil pentru că este cauzal, deoarece șansa ca acest lucru să se întâmple din "ghinion" este foarte mică. Amintiți-vă, a existat doar 1 raport pentru vaccinul antigripal în 32 de ani. Care credeți că este șansa ca un SPS spontan să apară în aceeași zi cu o vaccinare COVID? Foarte aproape de zero.
 
 
 

Cum explicați acest lucru? S-a întâmplat imediat după vaccinare, în aceeași zi. Desigur, această persoană ar fi putut fi „ghinionistă", dar când te uiți la celelalte rapoarte, acestea apar în imediata apropiere a vaccinului.


Iată „verificarea faptelor" de la Reuters, pentru a compara modul în care AU interpretat ei datele VAERS.

Ei bine.... ei nu au făcut-o. Vă vine să credeți asta? VAERS este sistemul oficial de raportare a evenimentelor adverse al guvernului SUA, pentru a cărui întreținere se cheltuiesc 100 de milioane de dolari sau mai mult pe an, iar experții nici măcar nu se uită la el?!?!?!

Potrivit experților contactați de Reuters, nu există absolut nicio dovadă că vaccinurile COVID cauzează SPS:

Newsome, de asemenea profesor asociat de neurologie la Spitalul Johns Hopkins, a confirmat acest lucru: „Răspunsul scurt este că nu există date sau dovezi care să sugereze că vaccinul COVID-19 provoacă Sindromul Persoanei Rigide. Acest lucru este valabil și pentru alte vaccinuri".

Wow. Contrazis de dovezile aflate la vedere. Acești experți nu pot explica datele de mai sus. Ei nici măcar nu le menționează. Dacă le-ar fi menționat și ar fi dat un motiv pentru a le respinge, le-aș fi ascultat motivul. Dar să îl gazeze pe Reuters cu declarații false despre date „inexistente" când acestea sunt la vedere, este de-a dreptul lipsit de etică. Newsome ar trebui să evite să comenteze în domenii în care nu are competență.

Reuters nu m-a contactat niciodată cu privire la verificarea lor de fapt, deoarece NU CONTACTEAZĂ NICIODATĂ pe nimeni din partea noastră pentru a contesta experții lor.

Așa că aceste „verificări ale faptelor" sunt ÎNTOTDEAUNA unilaterale (cel puțin toate cele pe care le-am citit eu). Ați observat acest lucru? Sunt piese de propagandă. Ar trebui să cerceteze dovezile de ambele părți și apoi să prezinte o concluzie. În schimb, ei apelează doar la experți care sunt de acord cu narațiunea guvernului. Asta NU este o verificare a faptelor.

Încă un lucru. Verificarea faptelor a spus că SPS este o boală autoimună:

Cauza exactă a acestei afecțiuni rare, care afectează „doar unul sau doi oameni dintr-un milion", conform John Hopkins Medicine (aici), rămâne necunoscută, dar a fost asociată în mod obișnuit cu o reacție autoimună...

Bună ziua.....!!!! Există GOBS de dovezi că vaccinurile COVID provoacă boli autoimune. Cum credeți că au murit oamenii din studiul Schwab, de exemplu? Este foarte clar. Acei pacienți au murit pentru că sistemul imunitar le-a atacat inima. Asta se numește autoimunitate. Nu-mi vine să cred că „experții" pe care îi contactează Reuters sunt atât de abrutizați încât nici măcar nu înțeleg noțiunile de bază despre vaccinul COVID. Orbire voluntară, cum ar spune Dr. Aseem Malhotra.

Rezumat

Vaccinurile COVID CAUZEAZĂ SPS, precum și sute de alte evenimente adverse grave pe care le-am documentat cu mult timp în urmă. Pur și simplu nu există o altă modalitate de a explica cifrele din VAERS. Nimeni nu mă va dezbate pe această temă.

Celine Dion a dezvoltat SPS după vaccinarea COVID.

Șansele ca ea să o fi contractat de la vaccin sunt de 99,6%.

Va merge ea la un medic specializat în tratarea celor răniți de vaccin? Nu. Este foarte probabil ca medicul ei să-i fi spus că nu a fost de la vaccin. Ceea ce înseamnă că, din păcate, este foarte probabil să nu-și mai revină niciodată, deoarece, în general, cu cât ești tratat mai repede în mod corespunzător, cu atât mai mari sunt șansele de recuperare. Pentru a primi un tratament adecvat, trebuie să consultați un medic care înțelege cauza.

Oare medicii lui Celine îi vor spune vreodată despre acest articol? Nu. Ce păcat.

Celine Dion ar putea fi o voce puternică pentru a-i avertiza pe oameni să nu ia vaccinul dacă ar avea curajul să spună adevărul.