ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celine Dion și-a făcut o apariție rară luni seară la un meci de hochei din Las Vegas, Nevada, în timp ce continuă să lupte cu sindromul de persoană rigidă, informează Daily Mail.

Cântăreața superstar Titanic, în vârstă de 55 de ani, a fost văzută în public pentru prima dată în ultimii trei ani și jumătate, în timp ce a salutat fanii după ce a urmărit meciul dintre Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights. 

Chantal Machabée, vicepreședintele departamentului de comunicare pentru hochei de la Montreal, a postat pe Instagram-ul său un videoclip cu iconica cântăreață, care părea foarte bine dispusă în timp ce o îmbrățișa pe Machabee.

„O vizită minunată la meciul nostru de ieri din Vegas”, a scris Machabée alături de instantanee. 'Îți mulțumesc Celine Dion pentru generozitatea ta. Întreaga echipă a fost foarte fericită să te întâlnească pe tine și familia ta'.
 
 
Rare Outing: Celine Dion made a rare appearance Monday evening at a hockey game in Las Vegas amid her battle with stiff-person syndrome
 


Celine a fost însoțită de fiii ei René-Charles și de gemenii Nelson și Eddy, iar familia s-a pozat cu câțiva dintre sportivi după meci.

Câștigătoarea premiului Grammy a păstrat un profil foarte scăzut de când a anunțat că a fost diagnosticată cu sindromul Moersch-Woltman în 2022.

Afecțiunea, numită și Sindromul Persoanei Rigide (SPS), este o afecțiune neurologică rară care le dă oamenilor spasme musculare dureroase.

Ea și-a dezvăluit diagnosticul în decembrie, ceea ce a forțat-o să își întrerupă turneul său 'Courage World Tour', iar sora ei mai mare, Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a declarat acum că este devastată că se pare că ea și familia cântăreței nu pot face mare lucru pentru a-și ajuta sora 'puternică' sau pentru a-i 'alina durerea'.