ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artista Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele, după ce a început să se simtă tot mai rău, informează Știripesurse.
 
Celine Dion suferă de o boală extrem de rară care se numește ”sindromul persoanei rigide”.

Este o afecțiune neurologică incurabilă care provoacă spasme musculare puternice, dureri și dificultăți de mișcare, dar care afectează și corzile vocale.
 
Sora artistei a dezvăluit faptul că Celine Dion s-a izolat în vila sa din Las Vegas și în ciuda faptului că a încercat să caute cei mai buni medici și în ciuda resurselor financiare importante de care dispune, nu există tratament pentru boala ”sindromul persoanei rigide”.

Din nefericire, Celine Dion se simte tot mai rău de la o zi la alta, iar familia mai poate spera doar la un miracol.
 
 
La finalul anului 2022, Celine Dion a vorbit public despre boala care o afectează și a spus că, din păcate, nu mai poate să se miște cum trebuie, are spasme mereu și îi sunt afectate inclusiv coardele vocale.

„Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea. Tot ce știu este că muzica este ceea ce am făcut toată viața și ceea ce iubesc cel mai mult să fac. Îmi e foarte dor de voi, să vă văd, să fiu pe scenă și să cânt pentru voi, mereu dau 100% când îmi fac show-urile, dar starea mea nu-mi permite să fac asta. Trebuie ca în acest moment să mă concentrez pe sănătatea mea și am speranța că sunt pe drumul spre a mă recupera. Pe asta mă concentrez și fac tot ce ține de mine pentru a mă recupera. Vă mulțumesc pentru încurajări, pentru dragoste și susținere, înseamnă mult pentru mine. Aveți grijă de voi, fiți bine, vă iubesc atât de mult și sper din tot sufletul să vă pot vedea din nou curând", a fost mesajul complet transmis de Celine Dion.