ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ului american de știri necenzurate și conservatoare LifeSiteNews a fost șters de pe Facebook, sub pretextul publicării de știri neconforme cu standardele platformei în ceea ce privește vaccinarea globală. Publicației i-a fost elșiminat recent și contul de YouTube.

„Facebook a tăiat orice voce care contravine credințelor și agendei lor”, a afirmat Rebekah Roberts, director de marketing al LifeSiteNews. „Pagina noastră de Facebook LifeSiteNews a fost eliminată pur și simplu pentru că am publicat rapoarte ale unor medici, asistenți medicali, cercetători, experți și chiar despre fostul vicepreședinte Pfizer care s-a pronunțat împotriva vaccinurilor Covid. De asemenea, am fost etichetați pentru numeroasele articole pe care le-am împărtășit, făcând legătura dintre vaccinurile COVID și celulele de bebeluși avortați ".
 
„La fel ca atunci când LifeSite a fost eliminat de pe YouTube, acest lucru nu ne surprinde”, a transmis Rebekah Roberts, director de marketing LifeSiteNews. "Știam că va veni această zi de luni întregi”

„În acest moment, îi încurajez pe cei care sunteți încă pe Facebook, Twitter și alte platforme Big Tech să continue să partajeze articole LifeSiteNews cu prietenii și familia dvs., vă rog!” îndemnă Roberts. De asemenea, directoarea site-ului încurajează cititorii să urmărească publicația pe aceste platforme alternative:
 
 
Cel mai bun mod absolut de a vă conecta cu LifeSiteNews este să vă abonați la e-mailurile noastre zilnice de știri. Și, bineînțeles, asigurați-vă că verificați zilnic LifeSiteNews.com pentru a descoperi subiecte noi și adevărul pe care trebuie să-l știți!, a precizat Roberts.

Cu această ocazie, îndemnăm și cititorii ActiveNews să se aboneze la Buletinul nostru de Știri și să consulte site-ul nostru înainte de a verifica pagina de Facebook!