ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercetătorii FDA au descoperit că vaccinurile anticovid provoacă embolii pulmonare la persoanele în vârstă.  Embolia pulmonară se referă la coagularea sângelui în plămâni, informează Epoch Times, citat de blogul Exposing The Darkness.

FDA a anunțat în acest sens că au apărut noi dovezi care leagă vaccinurile Covid de la Pfizer de coagularea sângelui, potrivit unor rapoarte.

După ce au analizat datele dintr-o bază de date federală a persoanelor în vârstă din Statele Unite, cercetătorii au găsit dovezi care au atins pragul inițial pentru un semnal statistic.

Aceștia au arătat că semnalul de embolie pulmonară din date a continuat să îndeplinească criteriile după o evaluare mai aprofundată.

De asemenea, cercetătorii au avertizat că investigația a ridicat, de asemenea, semnale de alarmă pentru alte trei rezultate de interes.

Studiul a constatat că vaccinurile sunt, de asemenea, legate de lipsa de oxigen la nivelul inimii, de o tulburare a trombocitelor din sânge numită trombocitopenie imună și de un alt tip de coagulare numit coagulare intravasculară.

Evaluări mai aprofundate, cum ar fi comparațiile cu populațiile care au primit vaccinuri antigripale, au arătat că cele trei nu mai îndeplinesc pragul statistic pentru un semnal.

Cercetătorii au analizat date care acoperă 17,4 milioane de americani vârstnici care au primit un total de 34,6 milioane de doze de vaccin între 10 decembrie 2020 și 16 ianuarie 2022.

Studiul a fost publicat în revista Vaccine.

Cu toate acestea, în ciuda preocupărilor ridicate de studiu, FDA a declarat că nu ia nicio măsură în legătură cu rezultatele.

Agenția federală susține că rezultatele nu dovedesc că vaccinurile cauzează niciunul dintre cele patru rezultate.

FDA insistă că rezultatele "sunt încă în curs de investigare și necesită un studiu mai solid".

Dr. Peter McCullough, consilier medical șef al Fundației Adevăr pentru Sănătate, a reacționat menționând că studiul susține îngrijorările ridicate de mult timp.

McCullough a declarat pentru The Epoch Times că noua lucrare "coroborează preocupările medicilor, conform cărora creșterea mare a numărului de cheaguri de sânge, progresia bolii cardiace aterosclerotice și tulburările de sânge sunt asociate în mod independent cu vaccinarea COVID-19".