După anunțul ActiveNews de 1 Decembrie privind distribuirea Certificatelor de Nevaccinat primul care l-a solicitat și l-a și primit pe loc a fost muzicianul Florin Chilian, căruia îi mulțumim că ne este alături.

Critic acerb și sarcastic al unei lumi în declin, Florin Chilian a completat pe Facebook informația privind „Certificatul de Nevaccinat și Diploma de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii” cu LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR din România, spre aducere aminte. La adresa indicată puteți adăuga în continuare nume și fapte.

În același timp, o adevărată frenezie s-a declanșat pe internet pentru obținerea documentului nesecret. Luis Bratu de la Legitimă Apărare a fost asaltat de cereri și nu a mai putut prididi la realizarea și difuzarea a câteva sute de Certificate de Nevaccinat personalizate. Postarea sa a numărat 3000 de aprecieri și peste 400 de comentarii cu cereri și 500 de redistribuiri. Solicitările continuă în valuri.

Pentru că nu avem capacitatea de a tipări cel puțin 15 milioane de Certificate vă îndemnăm să le descărcați personal spre imprimare de AICI sau prin accesarea Diplomei de mai jos și vă reamintim că, spre deosebire de altele, acestea chiar sunt gratuite și, în plus, fără cod QR.

Comentariile oamenilor de pe internet care s-au bucurat de inițiativa noastră simpatică de Ziua Națională sunt fabuloase. Redăm câteva:   

„CERTIFICAT DE OM LIBER”

 • Și eu îl merit! Sunt în Austria unde presiunea era mare. Era să-mi pierd și jobul și nu m-am vaccinat!
 • Și eu vreau acest certificat! Am rezistat acelui război psihologic cu mare încredere în Bunul Dumnezeu,deși lucrez in sistemul sanitar.
 • De unde putem face rost de acest certificat???
 • Bună dimineața! Felicitări! Vreau și eu acest certificat! Să fie așa că o mulțumire pentru câte jigniri am primit când le spuneam să nu se vaccineze! In 2020, după ce am ieșit din carantină, am intrat in direct la o emisiune radio, unde o prezentatoare foarte zeloasă îndemna oamenii la vaccin, apoi nu pot descrie ce a urmat! Ce cuvinte am primit atât de la acea prezentatoare cât și de la cei care susțineau vaccinarea!...Vă doresc o zi minunată!
 • Oh, tare mi-as dori un astfel de certificat. Chiar l-as inrama!
 • Super tare...tot respectul din Ungaria!
 • Felicitări! Mare dreptate! Succes pentru izbanda de a demonstra ca totul a fost o excrocherie si manipulare impotriva fiintei umane! Sa nu-i judecam pe unii care au fost siliti si obligati sau unii au facut-o chiar de buna voie. Eu si parte din familia mea am luptat sa nu ajungem cobai si am reusit, cu riscul de a ne fi fost ingradite drepturile si libertatea! Ni-l dorim, il meritam! Multumesc! Pana la urma ... bunul Dumnezeu are ultimul cuvant! Indiferent cate strategii vor inventa nu sunt vesnice si nici de durata! Rugaciune si speranta ca vom invinge mereu! Asa sa ne ajute bunu l Dumnezeu!
 • Dumnezeu să vă binecuvânteze! Și eu aș vrea un certificat pentru câtă suferință și jigniri am primit din partea celor din jur, care credeau în mincinoși. RESPECT!
 • As dori și eu unul, lucrez în Horeca și am fost impotriva vaccinării. Am rezistat doar cu puterea credinței în Dumnezeu.
 • Eu m-am vaccinat! Lucrez si trebuie sa zbor cu avionul; altfel ramaneam fara slujba.
 • Este o bună idee.Un certificat de om liber, cu demnitate și care încă mai gândește logic și nu joacă după cum îi poruncesc spurcaciunile care conduc lumea!
 • Multumim din inimă! Cred ca o pun pe ușa la intrare!
 •  Vreau și eu, din tot sufletul!
 • Trebuie să-l obțin! Mai ales că demența asta „medicală” am înfruntat-o în Germania. Era o presiune la locul de muncă, ceva fantastic! Eram obligați, prin lege, să ne testăm la fiecare 24 de ore. Altfel, nu aveam voie să lucrăm. Urlau și zbierau la noi ,ne jigneau încontinuu. Am fost vreo 6 români care ne-am ținut drept, pe poziție... Și am răzbit! Am toate testele, pe hârtie, în ordine cronologică. Într-o zi, ma voi folosi de ele. Într-un proces!
 • Din nefericire, experimentul continuă . Certificatul verde este pe agenda lor și pentru viitoarele "scamatorii". Dumnezeu să ocrotească oamenii doritori de pace și libertate de pretutindeni!
 • A fost îngrozitor, cu adevărat. Bravo noua tuturor celor ce nu am cedat planului malefic al unor demenți si tuturor ce ne arătau cu degetul de parca eram niste paria ai societății, închizându-ne toate ușile in nas indiferent de ce problema aveam de rezolvat si multe altele...
 • Totuși, să nu-i discriminăm pe vaccinați cu acest Certificat...
 • Problema este ca acum vor vrea și cei vaccinați acest certificat, ca să nu pice prost. Când noi nu ne-am vaccinat ne făceau criminalii purtători de virus. Noi trebuie să le arătam că nu suntem la fel de rasiști ca și ei: le facem câte două dacă este nevoie!
 • Doar Dumnezeu a fost cu noi toti cei neintepati. Ne-a luminat mintile, ne-a dat curaj, ne-a ajutat sa suportam tot. Dar sa stiti ca asta e doar o mica gustare. Raul adevarat il avem inca de suferit noi dar nici celor intepati nu le va fi usor...

Doamne ajută tuturor!Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews