ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentul României dezbate marți introducerea „certificatului verde”. Regimul de la București se bate cu pumnii în piept negând evidența: că ar fi o formă de vaccinare obligatorie. Un coleg european a scăpat însă păsărica.

Cu ocazia unui interviu acordat site-ului Brut, ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran, a admis sâmbătă seara că certificatul de vaccinare este „o formă deghizată de vaccinare obligatorie”.

Rafila din Hexagon a recunoscut cu seninătate:

„Pașaportul de vaccinare este o formă deghizată de vaccinare obligatorie. Însă este mai eficient decât obligativitatea să-i împiedici pe oameni să meargă la baruri, la restaurante, în locuri care primesc public, dacă nu sunt vaccinați. Este mai eficient decât să le dai o amendă de 100 de euro dacă îi prinzi pe stradă.”

Și Véran și-a continuat aiuritoarea expunere:

„Ideea nu este de a pedepsi, de a sancționa, de a ostraciza. Ideea este de a spune: «Acum, nu mai avem de ales, nu mai ezităm, deoarece nu mai putem continua să umplem spitalele, nu mai putem continua să trăim așa, sub amenințarea valurilor epidemice, numai pentru că 5 milioane de francezi continuă să aleagă să nu se vaccineze».”

 
 
Nu vom mai insista pe absurdul ideii de a-l obliga pe altul să se vaccineze ca să te protejeze pe tine, nici pe mârșăvia nazistă de a impune un act medical obligatoriu din cauza a „numai 5 milioane de francezi”.

Și aceasta se întâmplă în buricul Occidentului, care, altminteri, se declară topit de dragul minorităților.

Transformarea pașaportului sanitar în pașaport de vaccinare urmează să fie supusă aprobării Parlamentul de la Paris. 

Prin această măsură, un test negativ nu va mai fi suficient pentru a avea acces în locurile în care pașaportul de vaccinare va deveni obligatoriu. Va fi nevoie de prezentarea dovezii vaccinării cu două doze, sau a vindecării. Și una și alta dintre dovezi au valabilitate temporară, după placul autorităților.