ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La două luni după ce Danemarca ridica toate restricțiile covidiene, pentru a-și recompensa populația majoritar vaccinată, autoritățile vor să limiteze din nou libertățile și amenință cu supraaglomerarea sistemului sanitar, pe fondul creșterii de 4 ori a numărului infectărilor cu noul coronavirus. Aceleași autorități care au propovăduit vaccinarea totală pentru a „învinge pandemia” nu explică poporului conformist de ce au crescut infectările când majoritatea danezilor sunt vaccinați. Să înțelegem că se infectează cei care s-au vaccinat anti-Covid? Atunci, care mai e eficiența „vaccinului” Covid? 

„Cu riscul de Covid-19, al gripei și al altor boli infecțioase, riscăm să supraîncărcăm spitalele (...) Deja constatăm că spitalele țării sunt foarte încărcate și personalul sub presiune”, a susținut directorul Agenției naționale de sănătate din Danemarca, citat de Știri pe Surse

Vineri au fost confirmate pentru a doua zi consecutiv peste 2.000 de noi cazuri de coronavirus în această țară cu circa 5,8 milioane de locuitori, potrivit Agerpres.ro.

Una dintre primele țări care a introdus certificatul „verde” de vaccinare (în primăvara anului 2021), Danemarca a eliminat necesitatea acestui document pe 10 septembrie, când numărul noilor cazuri de Covid-19 era de patru ori mai mic decât în prezent. În doar două luni, infectările în rândul populației majoritar vaccinate au crescut de 4 ori, iar acum se pune problema îngrădirii din nou a libertăților dobândite după vaccinare.

Ministerul fanez al Sănătății a anunțat că a „cerut Comisiei privind epidemiile să evalueze măsurile pertinente pe care le-ar indica în situația actuală”.

Circa 85,9% dintre danezii cu vârste de peste 12 ani au fost inoculați cu schema „completă” a serurilor experimentale Covid, care nu au întârziat să-și dovedească „siguranța” și „eficiența” în fața coronavirusului, care înspăimântă din nou poporul cu spectrul unui nou lockdown. „Ceva e putred în Danemarca”, vorba poetului