ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chelsea Handler, "comediana"  care îl urăște pe Trump, a declarat că s-a îmbolnăvit foarte tare și "a surzit de o ureche" după ce a primit a doua doză de vaccin Moderna. "Ok, deci mi-am făcut a doua injecție cu Moderna astăzi și mă simt foarte rău și au trecut doar patru ore și am devenit surdă la o ureche", a spus Handler în timp ce își ducea mâna la ureche într-un videoclip postat joi pe pagina sa de Instagram, potrivit Gateway Pundit.

Handler și-a întrebat  urmăritorii de pe Instagram dacă au avut aceleași efecte secundare după ce au primit injecția Covid. 

Dr. Ryan Cole, proprietar al Cole Diagnostics a declarat că a văzut „mai multe decese cauzate de această injecție decât de toate vaccinurile din ultimii 20 de ani la un loc - și asta doar în primele 4 sau 5 luni”. Cu toate acestea, Handler s-a vaccinat. Era Chelsea Handler conștientă de riscuri înainte de a se injecta cu Covid? (este întrebarea celor de la Gateway Pundit.

Handler s-a remarcat în spațiul public după jignirile aduse lui Trump, precum cele că „Trump este exemplul perfect de privilegiu al albilor”.

Videoclipul în care comediana își duce mâna la ureche și se plânge că nu aude: