ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Constanța atrage atenția că s-a făcut primul pas spre separarea copiilor de părinți. Fără acordul părinților, copiii sunt interogați în școli despre ce gen îi definesc sau dacă minorii au smartphone sau laptop acasă.  Asemenea chestionare sunt deja folosite în școlile din Australia, unde minorii sunt încurajați să exploreze noi identități de gen fără știrea părinților.
 
Redăm Testele școlare premergătoare separării copiilor de părinți:
 
 
SE FORMEAZĂ BAZELE DE DATE PEDO-PARENTALE

 
Extras întrebări:


1. Care din acești termeni te definesc:
     a. Fată
     b. Băiat
     c. Altele

2. Ce studii au părinții tăi?

3. Părinții tăi sunt în România?

4. De câte ori vorbești română în casă?

5. Ai laptop?

6. Ai propria ta cameră?

7. Ai smartphone?

8. Ai birou pe care să lucrezi?

9. Ai internet?

10. Aveți mașină? Dacă da, câte?

11. Ai mașina de spălat?

12. Părinții se poartă frumos cu tine?

13. Ești trist când iei o notă proastă ?

14. Ai nevoie de consolare ?
 
 
”Este inadmisibil să se întrebe dacă minorii au smartphone sau laptop acasă în condițiile în care statistica ne arată că în România 300.000 de copii merg la culcare flămânzi! Sunt mii de familii care stau într-un spațiu mic, dar asta nu înseamnă că nu-și iubesc copilașii, ci n-au venituri ca să le asigure un trai decent. Știm cu toții că sunt foarte puține locuri de muncă și în general sunt cele care oferă salarii extrem de mici, deși prestațiile pretinse sunt grele sau complexe. Observăm că s-a umplut Bucureștiul de asiatici, indieni, pakistanezi etc. De ce lor le acordă statul, conform legii aplicabile străinilor angajați pe teritoriul României, un salariu de minimum 1000 euro + cazare și uneori masă, iar cetățenilor români, la aceeași muncă primesc 1.500 lei? Credeți că românii n-ar fi interesați de joburi plătite decent? Ba da, dar pentru ei statul NU are niciun interes. Statul are doar de executat un plan SUA via Bruxelles. Atât. Metisarea e ca și demarată. Avem deja căsătorii mixte cu păsările călătoare.

De asemenea, copiilor li se interzice să fotografieze formularele ce trebuie completate direct pe laptop și li se atrage atenția că nu pot refuza să răspundă la întrebări. Practic, ei sunt forțati să rămână în clase și să furnizeze datele cerute de un străin furișat în incintă exact când profesorul nu se afla acolo, un individ care nu-și declină identitatea și nici nu spune ce insituție reprezintă legal.

Părinții nu au fost anunțați în prealabil despre prezenta unor necunoscuți în școală și nici despre formularele din laptopuri. Ei știau doar despre TIMSS și despre obligativitatea participarii la testarea strict la matematică. Obligativitatea participării la TIMMS a fost însă negata ulterior de către Ministerul Învățământului.

Surse din cadrul inspectoratului școlar declară că nu au informații și date despre aceste întâmplări. „Interogările”  minorilor au avut loc în lipsa unui părinte sau tutore desemnat de o instanță specializată, așa cum prevede legea în astfel de cazuri. Dar…cui îi pasă? S-a făcut primul pas spre separarea copiilor de părinți. Urmează acțiunea de ridicare a copiilor care au părinți „neconformi”.

Sunt zvonuri că datele au fost recoltate pentru Observatorul Copilului, instituție încă aflată pe hârtie, fără metodologie aprobată.

Iar în final amintesc că mințile cele mai luminate n-au țâșnit din palate sau familii bogate, ci din bordeie sărăcăcioase răsfirate în cătune uitate de lume. Acești copii au ambiția de a-și depăși condiția părinților și mulți din ei reușesc. Familiile bogate dau lumii cei mai mulți copii cu intelect redus, bolnăvicioși fizic și psihic; familiile sărace dau lumii copii puternici, inteligenți, revoluționari, sănătoși fizic și psihic! În zilele noastre, școala e o problemă. Nu mai avem profesori cu vocație, nivelul lor de cultură e submediocru și legile au fost „aranjate” în așa fel încăt școala are doar obligația de a face propagandă lgbtq, de a spăla uniform mințile elevilor, de a-i strâmba moral dăcă cumva s-au născut drepți și de a le pune în brațe diplome de soi care nu reflectă în niciun mod inteligența posesorilor! Exemple avem destule în ultimii ani. Cele mai observabile sunt personajele numite sau „alese” în funcții înalte și foarte înalte.
 


Urmează construirea lagărelor pentru copiii ce urmează a fi separați de părinții lor”, atenționează România Fără Justiție.