Chestorul Liviu Vasilescu, un apropiat al Laurei Codruța Kovesi, a fost numit în funcția de șef al Poliției Române, după ce Ioan Buda și-a dat demisia, în urma  tragediei de la Caracal, transmite Antena3.

Potrivit Monitorului Oficial, Liviu Vasilescu a fost numit inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliției Române. 

Liviu Vasilescu a fost șeful Direcției de Operațiuni Speciale (DOS) din cadrul Poliției Capitalei până în aprilie 2018, când a fost mutat la Direcția de Arme și Muniții. 

Direcția de Operațiuni Speciale era una dintre instituțiile cheie cu care lucra DNA, după ce Curtea Constituțională a decis să scoată SRI din anchetele penale. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews