ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Flacoanele de vaccin Pfizer/BioNTech strălucesc în albastru fluorescent și conțin o enzimă numită luciferază, a declarat un inspector de calitate al companiei farmaceutice pentru LifeSiteNews într-un interviu realizat săptămâna trecută.

"Vaccinul strălucește, cel puțin cel al Pfizer", a declarat Melissa Strickler, care a lucrat pentru gigantul farmaceutic timp de aproape 10 ani. "Arată ca și cum cineva a luat un bețișor luminos albastru, l-a spart și l-a pus în flacon, dar numai dacă există lumină și este în jurul unui fundal întunecat".

Strickler, care a lucrat la marea fabrică Pfizer din McPherson, Kansas, a declarat că a inspectat "sute de mii de unități" de vaccinuri în cariera sa în cadrul companiei "și nu a văzut niciodată ceva care să facă asta, nici pe departe". De obicei, lichidul din flacoane este limpede ca apa, a spus ea, dar a fotografiat flacoanele atunci când a observat nuanța fluorescentă albastră a lichidului și s-a interesat de acest ingredient la superiori.

Luciferaza nu apare pe etichetă

Strickler a spus că a auzit un medic descriind codurile pentru ingredientele din vaccinuri, inclusiv codurile SM102 pentru luciferază, o enzimă care strălucește în întuneric produsă în licurici, plante și pești și care este folosită în cercetările de bioluminescență. În funcție de diferitele substanțe chimice cu care este amestecată, luciferaza va străluci în culori diferite.

De exemplu, într-un raport publicat în 2020 în revista Nature Scientific Reports a fost identificată o luciferază de un albastru strălucitor, care este vizibilă doar sub lumini UV cu anumite lungimi de undă.

Strickler a declarat pentru LifeSite că a trimis un e-mail companiei și a întrebat dacă luciferaza se află în vaccinul Covid și i s-a spus că a fost "folosită doar în testarea vaccinului", dar nu va fi inclusă în produsul final. "Dar, după cum văd eu lucrurile, totul este experimental", a spus Strickler.

"Nici măcar nu am văzut încă etichetele Comirnaty puse pe flacoanele din acea fabrică", a spus Strickler, referindu-se la denumirea comercială a vaccinului pe care Food and Drug Administration a aprobat-o în august. "Din câte știu, toată lumea primește încă acel produs original Emergency Use Authorization".
 
VIDEO: