ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Mama unei tinere vaccinată cu Pfizer a decis să facă public un video cu efectele adverse pe care fiica ei le-a suferit după vaccinul Pfizer. Mai jos, relatarea mamei:
 
„În primul rând, vreau să prefațez această postare prin a spune că nu este o postare anti vax.

Aceasta  este o postare de care avem toți nevoie pentru a cunoaște riscurile. Aceasta este o postare care demonstrează că  efectele adverse sunt reale, acesta nu e o postare prin care cerșim sau cerem ajutor.

 Acest set de înregistrări video sunt de la o recentă vizită la Urgențe. Ea nu se mai află la spital.

Fiica mea în vârstă de 21 de ani a avut viața ei răsturnată cu susul în jos pe ea în câteva luni. Maddy a fost/este lucrător de primă linie la un spital în timpul pandemiei

Viața fiicei mele, în vârstă de 21 de ani, s-a răsturnat complet. Madyy a lucrat în prima linie la un spital în timpul pandemiei.

Maddy a primit a doua doză din ultimul vaccin Pfizer la sfârșitul lunii februarie. De atunci, ea suferă de efecte adverse. În aprilie, simptomele au devenit suficient de puternice pentru a începe să apeleze la ajutor medical.

Simptomele lui Maddy: amorțeală pe tot corpul, paralizie aleatorie a degetelor de la picioare, glezne și genunchi, tremurături pe tot corpul, pierderea întregii forțe musculare la toate membrele, pierderea aproape în totalitate a abilităților motorii, spasme musculare, probleme de respirație și multe altele.

După ce am început să ne gândim la asta, medicii au crezut că este vorba de un accident vascular cerebral, scleroză multiplă, tumoare cerebrală sau boli autoimune. A trecut prin 2 studii ale nervilor, o tomografie computerizată, un emg , un EKG, 8 RMN, o puncție lombară, analize de sânge peste analize de sânge, 46+ analize de sânge și multe altele. Maddy a fost curățată de orice șansă de a avea cele 11 boli reumatoide autoimune pentru care a fost semnalată, ceea ce este o binecuvântare. Pe hârtie și în analizele ei, starea ei de sănătate pare perfectă, dar nu este cazul, deoarece suferă zilnic!

Acesta este un video de acum câteva nopți. Simptomele s-au schimbat și acum sunt pe ambele părți ale corpului ei. Fiecare tremur este dureros.

Ar trebui să adaug. Tremurăturile nu sunt întotdeauna atât de grave. Se pare că sunt mult mai grave noaptea

6 iulie: De asemenea, are un nou simptom în care simte că are cioburi de sticlă în vârful degetelor ori de câte ori atinge ceva.

8 iulie: Dureri puternice în gât, în partea superioară a abdomenului și în piept. 9 iulie: înghițirea este o corvoadă. Avem back up video 11 iulie: dureri articulare severe și schimbare de tremurături la mâini. Acestea nu mai au la fel de multă durere, dar sunt mult mai spasmodice. De asemenea, mușchii abdominali sunt spasmodici.

Mai are cineva simptome similare?  Vă rugăm să împărtășiți. Orice informații s ne-ar putea ajuta.

Mai multe din povestea ei aici:” VIDEO:
 
 
 
Un alt caz de efecte adverse, printre care se numără spasmele și paralizia, sunt prezentate de o tânără vaccinată cu Pfizer. Cu lacrimi în ochi, tânără relatează cum viața ei s-a schimbat din momentul în care a ales să se vaccineze. Totul a început cu dureri de cap și amețeli, apoi a urmat asta:


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews