ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrei Vlad, fiul colegului nostru Corneliu Vlad, a trecut la cele veșnice. Redacția își exprimă profunda tristețe și este alături de jurnalistul veteran.

Andrei Vlad, cunoscut de prieteni sub porecla „Motanu”, era chitarist și activa în trupa lui Nicolae Mărgineanu, amintește și România liberă. Avea 43 de ani. Nu a decedat din cauza vaccinului.

De altfel, într-una din ultimele sale postări de pe contul personal de social-media critica vremurile actuale, ale „Marii Resetări”:

„Acum se pare ca s-a ajuns la al nu stiu catele razboi mondial, care se da deocamdata intre industria armamentului si Big Pharma. Daca e pandemie, castiga unii, daca e razboi castiga ailalti. (…). Cine sunt artizanii acestei / acestor crize, va las pe voi să-i numiti in comentarii sau in gand.

Dar cand ai stabilt in UE ca sunt deja nu 2-3, hai, maxim 5 genuri sexuale, ci 82!!!!!, cand tot UE a stabilit ca si barbatii pot ramane gravizi (chiar m-ar amuza sa vad si eu unul), cand maxim 3% din populatia lumii detine 99% din banii existenti, care bani doar undeva la 37% exista fizic (in rest sunt doar virtuali) si mai putin de 40% au si acoperire concreta, cand Banca Nationala a Americii, (Federal Reserve Bank) este o banca privata detinuta de familia Rotschild si pentru fiecare dolar emis Statul American se imprumuta cu dobanda (DATORIE PUBLICA), cand in cei doi ani de plandemie tu ai tiparit asa de multi bani de a ajuns raportul ca 80% din masa monetara tiparita sa fie emis in doar ultimii 2 ani si te mai miri ca „uau, se pare ca avem o inflatie galopanta”... si asa mai departe... ”

Mihai Mărgineanu a scris la rândul său: „Motanu’ pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară.

Chitaristul care a făcut ca rock-ul si blues-ul sa intre pe aceeași ușă cu muzica noastră!

Prietenii știu cine a fost si ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a transmis Mihai Mărgineanu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Multă putere Domnului Corneliu Vlad!

Una din ultimele fotografii împreună, realizată de Cristian Botez (dreapta) luna trecută, când jurnalistul veteran a împlinit a 80 de ani:

Pe 17 mai Andrei îi ura La Mulți Ani tatălui său: