ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Christine Margarete Anderson este un politician german, membru al Alternativei pentru Germania în Parlamentul European. Aceasta a avut o prelegere excepțională în timpul unei conferințe una despre care putem spune că se poate alinia la curajul și devotamentul față de oameni a europarlamentarului Cristian Terheș.  Redăm mai jos videoclipul publicat de vigilantfox.

„Acum știm cu toții că oamenii au fost mințiți; a fost o minciună gigantică", a declarat europarlamentarul german Christine Anderson în timpul unei conferințe de presă cu profesorul Perronne.

„Și pe această minciună s-a bazat tot ceea ce au făcut guvernele, mai ales în democrațiile occidentale, pentru a încălca drepturile oamenilor, pentru a le lua libertatea - pentru a-i închide în case, impunând stingerea. Toate acestea s-au bazat pe această minciună gigantică. Și din cauza acestei minciuni gigantice, Anderson se angajează să meargă până la capăt. Nu pot decât să le mulțumesc colegilor mei; facem o treabă incredibilă în această comisie COVID. Și vom merge până la capăt și vom obține răspunsurile pe care oamenii - pe care le meritați! Vom lucra la acest lucru și vom continua să lucrăm în acest sens. Dar. Și acesta este celălalt mesaj. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil de făcut dacă nu am fi avut sprijinul masiv, enorm al dumneavoastră, al oamenilor, pentru că ați ieșit în stradă. Le-ați arătat guvernelor voastre că nu veți accepta acest lucru și că nu veți tolera acest lucru. Și pentru asta, vă mulțumesc cu adevărat. Și vă aplaud, și o voi face chiar acum! Aceste aplauze au fost pentru voi, oamenii. Pentru că nu putem face prea multe dacă nu avem sprijinul vostru, al oamenilor."

Anderson continuă să facă apel la mesajele private ale Ursulei von der Leyen cu directorul general al Pfizer, Albert Bourla.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, se află acum sub o mare presiune. Și pe bună dreptate! Oamenii au dreptul să știe ce s-a întâmplat în aceste contracte cu schimbul ei de SMS-uri (mesaje text) cu CEO-ul Pfizer, Bourla. Poporul trebuie să știe pe cine poate trage la răspundere și cine poate fi tras la răspundere pentru orice s-ar fi întâmplat în spatele scenei. Așadar, da. Vă mulțumesc din nou. Sprijinul vostru a fost cel care ne-a făcut să continuăm și a făcut toate acestea posibile. Iar lucrurile se schimbă acum. Casa lor de cărți de joc se prăbușește, și o face pe bună dreptate. Și știți ce? Încă un lucru, totuși. M-am săturat să fiu numită Covidiot", s-a plâns Anderson. 

„Dar...Prefer să fiu un Covidiot decât să fiu un gov-idiot!" Sala izbucnește în aplauze.

„Pentru că așa s-au dovedit a fi toți acești oameni [care] au avut încredere oarbă în guvernele lor. Și o voi spune din nou. Nu a fost niciodată - niciodată și niciodată despre sănătatea publică. Nu a fost niciodată vorba de a sparge vreun val; a fost întotdeauna vorba de a sparge oameni. Dar atunci - aceasta este vestea bună. Au eșuat! Nu a funcționat. Și de asta - sunt foarte mândră. Și sunt mândră de oamenii pe care sunt atât de onorată că mi se permite să îi reprezint. Și voi continua să fac exact asta. Mulțumesc foarte mult.” A încheiat ea. 
 
 VIDEO: